18 / 04 / 2024

Yeşilyurt İnşaat Still İstanbul Adoria Evleri

Yeşilyurt İnşaat Still İstanbul Adoria Evleri

Still İstanbul Adoria lansman fiyatları metrekare bazında 2 bin 670 TL'den başlıyor. İnşaat çalışmalarına Nisan ayı içerisinde başlanacak olan proje 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkemer İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Şirketi  Ümraniye’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Turgay Ertuğrul tarafından kuruldu.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

İstanbul Yeşilyurt'ta kaçak inşaat gerginliği!

İstanbul Bakırköy ilçesine bağlı Yeşilyurt sahilinde imar izni olmadan yapılan inşaat çevre halkını rahatsız etti. Konuyu İBB ve Bakırköy Belediye'ye bildiklerini söyleyen bölge sakinleri henüz bir dönüş alamadıklarını dile getirdi. 

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı bölgesindeki kentsel dönüşüm tamam!

TOKİ Başkan Yardımcısı Mustafa Sungur, "Kartal'daki Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesi meydana geldikten sonra, 33 gün sonra yapım ihalemizi gerçekleştirdik. Martta inşaatına başladığımız projeyi 8,5 ay sonra tamamlayarak ay sonu itibarıyla hak sahiplerine teslim etmiş olacağız" dedi...

Yeşilyurt Restorasyon İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Restorasyon İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suphi Yeşilyurt tarafından kuruldu...

Yeşilyurt Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karabağlar’da inşaatına başlanan Yeşilyurt Kültür Merkezi çalışmalarını yerinde denetledi.

Yeşilyurt Maden İnşaat Nakliyat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Maden İnşaat Nakliyat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hami Kalaycı tarafından kuruldu. 

Yeşildağ İnşaat yoluna Mari Grup olarak devam edecek!

Kağıthane ve çevresinde hayata geçirdiği Mari Grup kurumsal kimliğini yeniledi, şirket Yeşildağ İnşaat isminin yanında iletişim stratejileri ve kurumsal kimliğini değiştirdi.

Rüya Kent Prestij'te fiyatlar 136 bin 800 TL'den başlıyor!

Yeşilyurt İnşaat’tan Zonguldak Kozlu’ya 90 milyon TL’lik rüya gibi bir yatırımın inşaatı hızla devam ediyor.

Yeşilyurt İnşaat Still İstanbul Adoria Evleri Haberi

Yeşilyurt İnşaat Still İstanbul Adoria Evleri

Firma bünyesinde kredi, banka kredili veya peşin ödeme yapılabilen Still İstanbul Adoria Kurtköy'de dairelerin büyüklükleri minimum 54 metrekare, maksimum ise 214 metrekare olarak tasarlandı. 


Still İstanbul Adoria lansman fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Zemin +9 katlı 3 bloktan meydana gelen proje Yeşilyurt İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Konut teslimlerinin Aralık 2016'da gerçekleşmesi planlanan Pendik Still İstanbul Adoria 70 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Proje 10 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Still İstanbul Adoria Pendik projesinin sosyal alanları yarı olimpik yüzme havuzu, açık/kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, barbekü alanları, geri dönüşüm istasyonu, basketbol, çocuk oyun alanları, voleybol ve mini futbol alanı, bisiklet parkı, yürüyüş yolundan oluşuyor.


Toplam 199 adet daireye yer verilen Yeşilyurt İnşaat Still İstanbul Adoria Evleri Tem otobanı, Pendik Marina...