18 / 04 / 2024

Yeşilyurt Konakları

Yeşilyurt Tarihi Konaklar restorasyon alanında inceleme!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt'un tarihi ve kültürel geçmişine uygun olarak restore edilen Yeşilyurt Konaklarındaki çalışmaları yerinde inceledi. 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi toplam 7 binayı yıktı!

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2016 yılının ilk üç ayı içerisinde yol ve park çalışmalarına engel teşkil eden toplam yedi binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Hendek Yeşilyurt Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Yeşilyurt Grup Köyleri İçmesuyu Projesi yapım çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi'nin Ocak gündeminde imar var!

Yeşilyurt Belediye Meclisi Ocak ayı olağan ikinci oturumunu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Başkanlığında gerçekleştirdi. Ocak ayı 1.Oturum Meclis Toplantısı'na ait karar özeti de oy birliğiyle kabul edildi.

İzmir Yeşilyurt'ta istinat duvarı çöktü!

Yeşilyurt semti Kooperatif Evleri civarında bir inşaat firmasının temel kazma çalışmaları sırasında, istinat duvarı çöktü. Üzerinde çok sayıda apartmanın bulunduğu istinat duvarının çökmesi çevre sakinlerine korkulu anlar yaşattı.

Yeşilyurt İnşaat’ın projelerinde yılın son fırsatı!

İnşaat firmaları, 216’ya sayılı günler kala yılın son kampanyalarını konut alıcılarına sunuyor.Yeşilyurt İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da 2015 yılının son cazip kampanyaları uygulanıyor.

Yeşilyurt Huzurlu Marmara fiyat listesi!

Yeşilyurt Huzurlu Marmara fiyat listesi dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2018 yılı Ekim ayında teslim edilecek olan proje 27 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Etlik Yeşilyurt Camisi'nin akıbeti ne olacak?

Ankara Etlik'te bulunan Yeşilyurt Camisi, yıkılma tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle 2 yıldır kapalı. Şahsi arazi üzerinde bulunan cami 7 varisten birinin itirazı nedeniyle yeniden inşa edilemiyor.

Malatya Yeşilyurt Belediye Meclisi imarı görüştü!

Yeşilyurt Belediye Meclisi, 2015 yılı çalışmalarına Aralık Ayının ikinci toplantısıyla son verdi. Aralık Ayı 1.Oturum Meclis Toplantısı'na ait karar özeti oy birliğiyle kabul edilirken, görüşülen maddeler ve alınan kararlar şöyle:

Yeşilyurt Still İstanbul Adoria’dan 25 farklı ödeme planı!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu yakasının yeni merkezi Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Adoria oluşturduğu çeşitli ödeme seçenekleriyle konut alıcılarının yüzünü güldürüyor.

TTA Gayrimenkul Malatya Yeşilyurt ihalesi iptal edildi!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü,Malatya Yeşilyurt ilçesi İkizce'deki aanayi ve depolama alanı, konut dışı kentsel çalışma alanı, park alanı ve yol alanı imarlı taşınmazın ihalesini iptal etti.

Malatya Yeşilyurt'ta Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 21 parkın yapımını kapsayan Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor. Projeye büyük önem veren Belediye Başkanı Hacı Uğuru Polat, alandaki denetimlerine drevam ediyor.

Malatya Yeşilyurt'ta 21 park yapılacak!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 21 parkın yapımını kapsayan Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor. Projeye büyük önem veren Belediye Başkanı Hacı Uğuru Polat, alandaki denetimlerine devam ediyor.

Yeşilyurt Konakları Haberi

Yeşilyurt Konakları

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...