24 / 04 / 2024

Yeşilyurt Ticaret Merkezi iş yeri kiralama ihalesi

Yeşilyurt Ticaret Merkezi iş yeri kiralama ihalesi

Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nde yer alan 14 iş yerini 4 yıllığına kiraya veriyor.

Yeşilyurt Group Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Group Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yeşilyurt ve Selim Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den o ile 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi geliyor! 876.2 milyon TL'ye mal olacak! 

TOKİ, Mersin Mezitli'de 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek. Projenin maliyeti 876.2 milyon TL olarak açıklandı. İşte projede yer alacak konut tipleri...

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeşilyurt Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeşilyurt Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

TOKİ'den Denizli'ye 354 konut ve 2 adet ticaret merkezi!

Denizli Çal İlçesi, Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Ağustos tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Şişli'deki Şetat Ticaret Merkezi binası 130 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 992 Ada, 1 Parselde yer alan eski Şetat Ticaret Merkezi binasını 129 milyon 766 bin TL'ye icradan satıyor...

Şişli'deki Şetat Ticaret Merkezi binası 140 milyon TL'ye satılıyor!

Beykoz 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Şişli Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Şetat Ticaret Merkezi binasını 140 milyon TL'ye satışa çıkardı...

Yeşilyurt Restorasyon İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Restorasyon İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suphi Yeşilyurt tarafından kuruldu...

Polat Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Yeşilyurt Şubesi açıldı!

Polat Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Yeşilyurt Şubesi bugün Bakırköy'de 171 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sakarya Yeşilyurt Ticaret Merkezi’ndeki iş yerleri kiraya verilecek!

Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nde yer alan 14 iş yerini 4 yıllığına kiraya veriyor.

Yeşilyurt Ticaret Merkezi iş yeri kiralama ihalesi Haberi

Yeşilyurt Ticaret Merkezi iş yeri kiralama ihalesi

Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nde yer alan 14 iş yerini kiraya verecek.

Hendek Belediyesi'nde yer alan habere göre, 11 Mart 2019 Pazartesi Günü saat 11.00’de yapılacak ihaleyle Hendek Belediyesi’ne ait Kurtköy Mahallesi’nde bulunan Yeşilyurt Ticaret Merkezi’ndeki 14 işyeri 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 45. maddesi çerçevesinde açık teklif usulü ihale ile 3 yıllığına kiraya verilecek. 

Hendek Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılacak olan ihaleye katılmak isteyen özel ve tüzel kişilerin Hendek Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne gerekli belgeleri tamamlayarak en geç  8 Mart Cuma Günü saat 17.30’a kadar başvuruda bulunmaları gerekiyor. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular kabul...