29 / 03 / 2024

yiğit grup acıbadem projesi

yiğit grup acıbadem projesi

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için düğmeye bastı. Proje 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Bayer İnşaat ve Yiğit Group imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da  yükselen Acıbadem Konakları projesinde konut almak isteyenlere faizsiz 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Acıbadem Konakları'nda 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! Yiğit Grup ve Bayer İnşaat'tan Acıbadem'e 345 yeni konut! 

Acıbadem Konakları'nda konut sahibi olmak isteyenlere 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bayer-Yiğit Grup ortaklığı Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için düğmeye bastı. Proje 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de  60 bin TL sermaye bedeli ile Fikri      Alişan tarafından kuruldu.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Acıbadem Grubu rotasını yurt dışına çevirdi!

Acıbadem Grubu geçtiğimiz yıl cirosunu yüzde 32 artırarak beklentisinin üzerinde bir performans ortaya koydu. Halihazırda Türkiye'de 2 hastane yatırımına devam eden grup, önümüzdeki dönemde ise büyümek için rotayı yurt dışına çevirmiş durumda.

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Solmuş ve Duygu Ayvaz Sönmez ortaklığında kuruldu.

Başyiğit Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Başyiğit Grup İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Aydın Başyiğit imzasıyla kuruldu.

The Mandarins Acıbadem’de 570 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Mandarins Gayrimenkul tarafından Fikirtepe ve Hasanpaşa’nın kesişme noktasında hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem’de satış oranı yüzde 50’yi aştı.

Yiğit Grup'tan İstanbul'a 3 yeni proje!

Diyarbakır kökenli Yiğit Group ile Sinanlı Yapı, kentsel dönüşümde hedef büyüttü. 1.3 milyar değerindeki ilk projelerini Fikirtepe’de hayata geçiren ortakların yeni adresi Yenisahra ve Etiler olacak.

Acıbadem'den Bulgaristan’a 125 milyon euroluk yatırım!

Acıbadem, Bulgaristan'da Tokuda Grup ve City Clinic Grup'u satın aldı. Böylece Bulgaristan'da toplam 125 milyon euroluk yatırım gerçekleştiren Acıbadem'in Türkiye'den sonra Bulgaristan'da da "en büyük sağlık hizmeti sunucusu" oldu.

Acıbadem sakinleri yapılaşmayı protesto etti!

Acıbadem sakinleri, Üsküdar Belediyesi'nin mahallede kalan son yeşil alan üzerindeki planlarını dün protesto etti. Eyleme katılan grup sık sık "Yık yık nereye kadar, bitti buraya kadar" sloganları attı.

yiğit grup acıbadem projesi Haberi

yiğit grup acıbadem projesi

Bayer Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için start verdi. Bayer Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı Üsküdar projesi 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

İstanbul ili, Üsküdar İlçesi, Acıbadem Mahallesi, Gülistan Sokak, 27 Ada, 168 pafta, 37-38-39 ve 40 sayılı Parsel üzerinde hayata geçirilecek olan proje için ÇED süreci başladı.

Bayer Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesinde 341 adet konut ve 10 adet iş yeri yer alacak.

Bayer-Yiğit Üsküdar projesinde konut ve işyerlerinin dışında ayrıca sosyal tesis, havuz, güvenlik gibi sosyal alanlar da yer alacak.

8 bin 623 metrekare arsa alanına sahip Bayer-Yiğit Üsküdar projesinin inşaat alanı 36 bin 708 metrekare olarak belirlendi. Projenin inşaat aşamasında gerçekleştirilecek tüm çalışmalar için aynı anda toplam 75 kişinin çalışması planlanıyor.

Bayer-Yiğit Üsküdar projesinde;...