25 / 04 / 2024

Yiğitoğlu Valory Evleri satılık

Yiğitoğlu Valory Evleri satılık

Çeşme Valory satış fiyatları 950 bin TL'den başlıyor. Valory Çeşme projesinde teslimler Temmuz 2018'de yapılıyor...

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

Valory Güneşli konut projesi Yiğitoğlu Kimya tarafından İstanbul'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 216 daire hayata geçirilecek.

Katra Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katra Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Gülşah Yiğidoğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Ekşi ve Harun Emirhan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Alis Ahşap Ürünleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alis Ahşap Ürünleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Aldemir ve Mustafa Yiğitoğlu ortaklığında kuruldu.

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Konut mağdurları TBMM'de!

Dün gece yarısı İstanbul'dan yola çıkan yüzlerce konut mağduru TBMM önüne ulaştı. Esenyurt eski belediye başkanı Necmi Kadıoğlu ve evleri teslim edemeyen müteahhit firmalara büyük öfke var...

Kaledos Evleri manzarasıyla büyülüyor!

Dört mevsim Ege'yi yaşatan Kaledos Evleri, büyük ilgi gören projeleriyle yatırımcısına değer kazandırırken, muhteşem manzarasıyla büyülüyor.

Yiğitoğlu DAlyan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yiğitoğlu DAlyan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 5 milyon 750 bin TL sermaye ile bugün Emrullah Yiğitoğlu tarafından kuruldu. 

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Valory Çeşme’de temeller atıldı!

Yiğitoğlu Grup imzasına sahip Valory Çeşme projesi kalabalıktan uzakta, doğayla iç içe bir yaşam seçeneği sunuyor. Valory Çeşme’de temeller atıldı.

Valory Evleri nerede?

Çeşme Enfes koyu Dalyanköy‘de inşa edilen Valory Evleri’nin sezonluk inşaat engeli kalkarak temelleri atıldı. Teslimlerin  2018 yılında yapılacağı projede 1+1'den 6+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Valory Çeşme daire fiyatları!

Valory Çeşme daire fiyatları minimum 950 bin TL'den başlıyor. Yiğitoğlu Grup imzası taşıyan projede inşaat çalışmalarına Eylül ayında başlanacak...

Yiğitoğlu Valory Evleri satılık Haberi

Yiğitoğlu Valory Evleri satılık


İzmir Çeşme'de Dalyanköy bölgesinde yer alan Valory Çeşme projesi Yiğitoğlu Grup tarafından inşa ediliyor. Valory Çeşme projesi 13 daireden oluşuyor.


Temmuz 2018 yılında teslim edilecek olan Valory Çeşme projesinin inşaat çalışmaları Eylül ayında başlayacak. Valory Çeşme'de 1+1'den 6+1'e kadar konut tipleri bulunuyor.


Kocakarı Plajı'na yürüme mesafesinde olan Valory Çeşme projesinde daireler 60 metrekare ile 263 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Çeşme Valory satış fiyatları 950 bin TL'den başlayarak, 2 milyon 100 bin TL'ye kadar yükseliyor. Açık yüzme havuzunun olacağı Valory Çeşme'de daireler deniz manzarasını görüyor.


Valory Çeşme projesinde yüzde 50 peşinatla vade farkı olmadan 24 ay taksitli ya da yüzde 25 peşinatla, ilk yıl faizsiz ödeme, kalanı banka kredili olarak taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor.



Adres: Dalyan Mahallesi 4266. Sokak 35930 Çeşme/İzmir 



Tel: 0850 203...