25 / 04 / 2024

yılbaşı sokağa çıkma yasağı saatleri

yılbaşı sokağa çıkma yasağı saatleri

Koronavirüs salgınıyla mücadele topyekun devam ederken vaka sayısını kontrol altında tutabilmek için yılbaşında sokağa çıkma yasağı kararı alındı. Kimlerin muaf olacağı, hangi tarihleri ve saatleri kapsadığına dair tüm detaylar genelge kapsamında yer aldı.

Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022?

Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022 sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022? Peki alışveriş merkezleri 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2022? 

AVM'ler yılbaşında açık mı 2022?

AVM'ler yılbaşında açık mı 2022 sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2022? Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022? AVM'ler yılbaşında kaçta açılacak? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanacak?

İnşaat işçileri sokağa çıkma yasağından muaf mı?

Önceki gün gerçekleşen kabine toplantısında 29 Nisan-17 Mayıs tarihileri arasında tam kapanma kararı alındı. Peki, tam kapanma inşaat sektörünü nasıl etkileyecek? İnşaat çalışanları sokağa çıkma yasağından muaf mı? İşte detaylar...

Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı var mı?

14 Nisan'da kısmi kapanma uygulamasından sonra vatandaşlar tam kapanmanın olup olmayacağını merak ediyor. Bayramda ise sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı araştırılıyor. Peki tam kapanma olacak mı, Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı var mı?

Dikkat! 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı?

Covid-19 sebebiyle tüm illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, hafta içi ise saat 19.00'a kadar sokağa çıkılabiliyor. 23 Nisan'ın resmi tatil olması ve cuma gününe denk gelmesi nedeniyle insanlar, 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusuna yanıt arıyor...

Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf yerler ve kişiler!

Kabine Toplantısı sonrası sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olanlar İçişleri Bakanlığı genelgesi ile açıklandı.

Dikkat! Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı var mı?

Ramazan Ayı'nın başlamasına sayılı günler kala herkes Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağının olup olmadığını merak ediyor...

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

İstanbul, Ankara, İzmir'in aralarında yer aldığı 58 ilde hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Cumartesi ve Pazar günü yasağın olacağı illerde uygulama Pazartesi günü 05:00'e kadar devam edecek.

Bakan Koca soruları cevapladı! Ramazan ayında sokağa çıkma yasağı var mı?

Koronavirüs salgını nedeniyle çeşitli alanlarda tedbirler uygulanmaya devam ediyor. Sokağa çıkma yasağının Ramazan ayında olup olmayacağı, kafelerin çalışma durumu ve tam kapanma gelip gelmeyeceği merak ediliyor...

Dikkat o saatte yasak var! 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde?

Düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 20 yaş altı genç ve çocukların sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı.

İllere göre 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma kısıtlaması!

65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri il bazında değişiklik gösterirken düşük ve orta riskli illerimizde tamamen kalktı.

20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri!

1 Mart tarihinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından vaka sayısı düşük olan illerde hafta sonu yasaklarının yanı sıra 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasakları kaldırıldı.

Konut satışları sokağa çıkma yasağından etkilendi mi?

TÜİK, Ocak ayı konut satış istatistiklerine göre Türkiye'de konut satışları 2021 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 37,9 azalarak 70 bin 587 oldu. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, satışlardaki düşüşün en büyük nedeninin sokağa çıkma yasakları olduğunu belirtti.

yılbaşı sokağa çıkma yasağı saatleri Haberi

yılbaşı sokağa çıkma yasağı saatleri

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Kabine toplantısında yılbaşında sokağa çıkma yasağı kararı alındı. Salgınla mücadele topyekun devam ederken kalabalık ortamların oluşma ihtimalinin yüksek olduğu yılbaşında kısıtlamaya gidildi. Yasaktan kimlerin muaf olacağı, hangi tarihleri ve saatleri kapsadığına dair tüm detaylar genelge kapsamında yer aldı. Peki Yılbaşında sokağa çıkma yasağı kaç gün, ne zaman başlıyor ve kimleri kapsıyor? 

YILBAŞINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KAÇ GÜN SÜRECEK, NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Koronavirüs nedeniyle yılbaşında uygulanacak olan sokağa çıkma yasağının detayları belli oldu. İçişleri Bakanlığı yılbaşı genelgesine göre; sokağa çıkma yasağı ile ilgili 31 Aralık saat 21.00'da başlayacak kısıtlamanın 4 Ocak Pazartesi günü sabah saat 5.00'te sona erecek.

YILBAŞINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GENELGE DETAYLARI BELLİ OLDU!

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı başlangıç ve bitiş saatleri belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...