19 / 04 / 2024

yılbaşı sonrası fiyatlar artacak mı

yılbaşı sonrası fiyatlar artacak mı

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi. Yıldırım, yatırım yapmak isteyen vatandaşlara ''en uygun zaman'' dedi.

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Yılbaşından sonra araç piyasasında durum nasıl olacak? Fiyatlar artacak mı?

Türkiye'nin otomobil pazarında son dönemde dikkat çekici bir gelişme yaşanıyor. Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında önemli düşüşler gözlenirken, bu trend Bursa'da açık oto pazarını hareketlendirdi. Araç piyasası gündeminde araçların yılbaşından sonra artacağı konuşuluyor.

Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Altın fiyatları dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile yükselişe geçti. Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Et fiyatları rekora koşuyor! Yılbaşından bu yana artış miktarı dudak uçuklattı!

Geçtiğimiz yıl enflasyonla birlikte hızla yükselen et fiyatları, son iki ayda ise rekor seviyede yükseldi.  Peki et fiyatlarına yılbaşından bu yana ne kadar zam geldi?

Kim Market’te yılbaşı atıştırmalıklarında büyük indirim! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Kim Market  yılbaşı gecesi  için alınabilecek atıştırmalık ürünlerde indirim yaptı. 2 Ocak Pazartesi gününe kadar geçerli olacak indirim kampanyasında hangi ürünler var? Fiyatları kaç TL oldu? İşte detaylar…

Online Milli Piyango bileti! Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları ne kadar? Milli Piyango bileti nereden alınır?

Milli Piyango bileti ne kadar? soruları yılbaşı yaklaşırken hız kazandı. İşte milli piyango biletine dair detaylar!

İndirimli yılbaşı hediye arayanlar hemen bakın! Altınbaş'ta büyük fırsat başladı! Altınbaş 27 Aralık 2022 fiyat listesi 

Yeni yıla sayılı günler kala hediye arayışı hala devam ediyor. Sevdikleri için anlamlı hediye almak isteyenler indirimli yılbaşı hediyelerini araştırıyor. Altınbaş'ta fırsat ürünlerinin fiyatlarını paylaştı. İşte Altınbaş 27 Aralık 2022 fiyat listesi.

Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat! Sakın kaçırmayın! 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıla sayılı günler kala binlerce kişi hem yeni yıl hediye olarak hem de indirimleri değerlendirmek amacıyla indirimli takıların fiyatlarını merak ediyor. Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat kampanyası başladı. İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

Altın fiyatlarında yılbaşı şoku! 25 Aralık 2022 altın fiyatlarını görenin resmen nutku tutuldu! Hemen bakın!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarında yılbaşı şoku yaşanıyor. 25 Aralık 2022 altın fiyatlarını görenin resmen nutku tutuldu... Hemen bakın...

MademeCoco'dan dev yılbaşı indirimleri start aldı! İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mademe Coco'da yılbaşı kampanyasını başlattı. Peki Mademe Coco'da hangi ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! İşte Sembolgold fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala Sembolgold büyük kampanyasını açıkladı. Sembolgold'tan yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! Peki Sembolgold'ta altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte 23 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? İşte 20 Aralık 2022 tam bilet, yarım bilet, çeyrek bilet fiyat listesi...

Yılbaşına sayılı gün kala bilet alamayanlar yılbaşı için çeyrek, tam ve yarım bilet fiyatlarını araştırıyor. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları geçtiğimiz günlerde duyuruldu. 2023 Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları ile ilgili güncel bilgiler için tıklayınız…

“Tchibo”dan yılbaşı gecesine özel tasarlanmış ürünler ve 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Tchibo, “Sofralara Yılbaşı Dokunuşu” teması altında bir araya getirdiği birbirinden göz alıcı ürünle, yeni yılın ruhunu sofralara da yansıtıyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

yılbaşı sonrası fiyatlar artacak mı Haberi

yılbaşı sonrası fiyatlar artacak mı

İnşaat sektöründe yenilikleri değerlendiren Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, Yılbaşı öncesi, yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için ''en uygun zaman dilimi''  dedi. 


Birlik ve beraberlik ile ülkemizde her zorluğun üstesinden gelineceğini vurgulayan Zafer Yıldırım, ülkemizin ekonomisine güvendik ve yatırımlarımızı hız kesmeden devam ettirdik diye konuştu. 


Şuanda yatırım yapmak için en uygun zaman vurgusunu yapan Yıldırım, ''vatandaşlarımızın korkmadan ve çekinmeden yatırım yapmaları için iyi  zaman dilimi'' dedi ve yatırım için sadece konut projelerinin değil ticari projelerden satın aşınan gayrimenkullerinde yüksek kira getirisi olacağını söyledi. 


Geleceğe güvenle baktığını ifade eden Yıldırım, Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde iç talebin canlanması ve ihracatın katkısıyla yüzde 5 büyüdü. 2016 yılının sonundaki yüzde 2.9'luk büyümeden sonra yüzde 5 büyüme çok önemli bir başarı” ifadelerini...