20 / 04 / 2024

yılda kaç konut satılıyor

yılda kaç konut satılıyor

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı ile Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılan Başbakan Yıldırım, "1 milyon 450 bin konut satılıyor 1 yılda. Neresi sanal?" dedi...

Yılda 600 bin konut, talebi karşılamıyor!

Mehmet Gür “2015 yılı içinde 2 seçimin birden yapılması inşaat sektörünü bazı aylarda durağanlaştırmasına rağmen, genel olarak ekonomimizin güçlü olması sayesinde iyi bir yıl geçirdiğimizi söyleyebilirim" dedi.

Bist Temettü 25 Endeksi’ndeki şirketler son 5 yılda kaç kere temüttü ödedi?

Borsada işlem gören bir şirketin temettü ödemesi yatırımcıların birçoğu için tercih nedeni. Peki Borsa İstanbul’da işlem gören şirketler son 5 yılda kaç kere temettü ödedi?  

Yabancılar Türkiye'den hangi yılda kaç metrekare arazi aldı? Rakamlar her geçen gün katlanıyor!

Türkiye'de yabancılara yapılan arazi satışlarına ilişkin rakamlar her yıl açıklanıyor. Peki yabancılar hangi yılda kaç metrekare arazi aldı? En çok hangi ülke vatandaşları gayrimenkul alıyor? İşte o rakamlar...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi: 4,5 yılda kaç konut yenilendi belli değil!

İBB Meclisinde İBB'nin 2024 yılına ait mali bütçesi tartışmaya açıldı. MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dönüşüm ile ilgili tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Avrasya Tüneli’nden 6 yılda kaç araç geçti? Herkesin merak ettiği o rakam açıklandı!

İstanbul’un Avrupa ve Asya yakalarını denizin altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli’nden 6 yılda geçen toplam araç sayısı açıklandı.

Memurlar dikkat! Memur maaşları yeni yılda kaç liraya yükselecek? Şimdi tek tek hesaplanan bu rakamlara bakın!

Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur 2023 Ocak zammı da şekil almaya başladı. Peki en düşük ve en yüksek memur maaşı yeni yılda kaç TL olacak? İşte memur maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri ve peş peşe hesaplanan yeni zamlı maaşlar...

TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?

Türkiye'nin yerli otomobil TOGG artık hayal olmaktan çıkıyor. TOGG’un fabrikası 29 Ekim’de açılıyor. Bu aşamada da bazı sorular sıklıkla sorulmaya başlandı. İşte onlardan biri de “TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?” sorusunun yanıtı!

TOKİ 20 yılda 1 milyon 300 bin konut üretti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 100. Yıl Millet Bahçesi Temel Atma Töreni’nde "Son 20 yılda dünyada eşi benzeri yok TOKİ'mizle 1 milyon 300 bin konut ürettik." dedi.

Yabancılar Türkiye'den 10 yılda 287 bin 704 konut aldı!

Son 10 yılda yabancıya satılan konut sayısı toplam 287 bin 704 oldu. Son 4 senede ise gayrimenkul alarak 20 bin civarında yabancının Türk vatandaşı olduğu belirlendi. 

Kalamış Yapı 5 yılda 5 bin konut satışı hedefliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında inşaat sektörü geliyor. 19 senedir son dönemlerde sık sık gündeme gelen inşaat sektöründe önemli projeler hayata geçiren Kalamış Yapı,  5 yılda 5 bin konut satışı hedefliyor. 

Konut kredisi maaşın yüzde kaçı 2022?

Sabit geliri olan kimselerin konut kredisi başvuruları genellikle diğer şartların da uyması halinde onaylanıyor. Ancak aylık taksitlerin maaşın belli bir oranını geçmemesi gerekiyor. Peki, konut kredisi maaşın yüzde kaçı 2022?

Çimentonun konut maliyetine etkisi yüzde kaç?

Çimentonun konut maliyetine etkisi merak ediliyor. Peki Çimentonun konut maliyetine etkisi yüzde kaç? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Tebernüş Kireçci soruyor: İstanbul'da son 5 yılda konut alıp da evini ve tapusunu alamayan var mı? 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı üzerinden takipçilerine "İstanbul genelinde son 5 yılda konut satın alıp da evini ve tapusunu alamayan var mı? Varsa hangi şirket? Hangi proje?" sorusunu yöneltti.

Türkiye'de son 10 yılda kaç konut satıldı?

Konut kooperatifleri aracılığıyla konut sahibi olamayan kesimler faizsiz finansman sistemlerini tercih etti. Türkiye'de konut talebi hiç azalmıyor. Son 10 senede 8 milyon konutun inşaatı başladı. Son 10 senede yapılan konutlardan 6 milyonunun satışı gerçekleştirildi.

yılda kaç konut satılıyor Haberi

yılda kaç konut satılıyor

Wow Hotel'de Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı (EKEV) ile Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği (ERSİAD) tarafından düzenlenen iftar programında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, büyümeyle ilgili iddialara yanıt verdi. 

- "Büyümenin neresi sanal?"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; büyümenin sanal olduğunu iddia edenlerin bulunduğunu aktaran Yıldırım, "1 milyon 450 bin konut satılıyor 1 yılda. 2002'de 300 bine kadar konut satılıyordu. Neresi sanal? 9 bin traktör satılıyordu, 73 bin traktör satılıyor. Neresi sanal? Yani, bahane ararsan çok. Başarı ararsan kolay değil. Bahane her kişinin işidir, başarmak er kişinin işidir." diye...