28 / 03 / 2024

yıldırım kuleli konutları bomonti

yıldırım kuleli konutları bomonti

Fiyatların 250 bin TL'den başladığı Kuleli Yıldırım Evleri projesi İstanbul Şişli Bomonti'de yükseliyor...

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

Bursa Yıldırım'ın imar planlarına ortak alan vurgusu!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın imar planlarını düzenlerken ortak kullanım alanlarına da en az konutlar kadar önem verdiklerini söyledi.

Yıldırım Yapı Grubu da yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı!

 Yıldırım Yapı Grubu da konut alımlarında indirim kampanyasına katıldı. Kuleli Evleri Poyraz II ve Kuleli Evleri Bomonti projelerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Yıldırım Grup Ankara'da yeni proje yapacak!

Yıldırım Grup, Bey tepe bölgesinde yeni bir projeye daha başlamak üzere. Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Beyterrace Konutları’ndan aldığımız olumlu dönüşlerden dolayı, yine bu bölgede büyük bir konut projesi için ciddi bir aşamaya geldik” diyor…

Yıldırım Yapı Grubu'ndan 2 yeni proje!

Yıldırım Yapı Grubu " Kuleli Evleri" markasıyla Kuleli Evleri Bomonti 5 Ada  ve Kuleli Evleri Piripaşa Beyoğlu projelerine hazırlanıyor. İşte detaylar ...

Bursa Yıldırım'da güvenli konutlar inşa ediliyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Beyazıt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Edebali, kentsel dönüşümde tek muhatabın belediye olduğunun altını çizdi.

Yıldırım Yapı Bomonti'de yeni projeye başlayacak!

Yaklaşık 44 yıllık bir geçmişe sahip olan Yıldırım Yapı Grubu, İstanbul Bomonti'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yaklaşık 10 yıldır 'Kuleli Evleri' markasıyla devam eden bir firma.

Yıldırım Yapı Kuleli Evleri'nde 440 bin TL'ye!

7 bin 80 metrekare inşaat alanına sahip projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Fiyatların 440 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yıldırım Yapı Kuleli Evleri 3 etaptan oluşuyor.

Yıldırım Kuleli Evleri Bomonti'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1 yıl sonra sahiplerine teslim edilecek olan Yıldırım Kuleli Bomonti Evleri Beşiktaş’a 2, Mecidiyeköy, Nişantaşı ve Taksime 3 dakika mesafede yer alıyor...

Şişli Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları!

Şişli Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları dairelerin alanlarına göre değişiyor. İnşaat alanı 9 bin 920 metrekareden oluşan projede 18 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri fiyatları!

Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşeceği projede 69 konut ve 13 dükkan yer alıyor.

Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 nerede?

Yıldırım Yapı Grubu imzası taşıyan Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2'de toplam 94 adet konut bulunuyor. Proje 9 bin 920 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 nerede?

Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 Feriköy!

Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 projesi Şişli Feriköy'de Yıldırım Yapı Grubu imzasını taşıyor. Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 projesinde 94 adet daire yer alıyor...

yıldırım kuleli konutları bomonti Haberi

yıldırım kuleli konutları bomonti

Yıldırım Yapı Grubu projesi olarak Yıldırım Kuleli Evleri, İstanbul Avrupa yakası Şişli Bomonti'de hayata geçiriliyor.


Satış sürecine devam edilen Yıldırım Kuleli Konutları'nda daire teslimleri hemen yapılıyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Kuleli Yıldırım Evleri, 6 katlı 4 bloktan meydana geliyor.



10 bin metrekare alan üzerinde yükselen Kuleli Evleri Yıldırım'da toplam 168 adet daire yer alıyor. Projede daire teslimleri hemen yapılıyor.


Bomonti Kuleli Evleri'nde, televizyon odası, fitness center, kamera sistemi, lüks lake kaplama, güvenlik hizmetleri, kartlı geçiş, fransız balkon, akıllı sayaç gibi olanaklar bulunuyor.


Yıldırım Kuleli Konutları Bomonti'de; 2+1 Kamelya konutlar 365 bin TL'den, 1+1 Akasya konutlar 250 bin TL'den, 2+1 Akasya konutlar 270...