19 / 04 / 2024

Yıldırım Mesken Meydanı kentsel dönüşüm yıkımları

Yıldırım Mesken Meydanı kentsel dönüşüm yıkımları

Yıldırım Belediyesi büyük önem verdiği kentsel dönüşüme hızla devam ediyor. Belediye, Kentsel dönüşüm kapsamında Selçukbey Mahallesi Mesken meydanındaki risk altındaki binaların yıkımına başladı.

Binali Yıldırım: İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız!

Fatihliler ile birlikte Kocamustafapaşa Meydanı'nda bir araya gelen AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız'' dedi.

Binali Yıldırım: Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürtmeyiz!

Kocamustafapaşa Meydanı'nda esnaf ve vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,

Başbakan Yıldırım: Çankırı'ya 5 bin konut yaptık!

Çankırı Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Çankırı'ya 5 bin konut yaptık. Bin konutun yapımını da gerçekleştireceğiz" dedi...

Bursa Yıldırım'a 2 büyük meydan ve AVM geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2018 yılının vizyon projeleri ve kent yatırmları hakkında açıklamalar yaptı. 

Başbakan Yıldırım: İstanbul'da 1.023 kilometre metro hedefimiz var!

Başbakan Binali Yıldırım, Üsküdar Meydanı'nda düzenlenen Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu. Başbakan Yıldırım, "İstanbul'un genelinde bin 23 kilometre raylı sistem, metro, hafif raylı metro yapma hedefimiz var. " dedi.

Başbakan Yıldırım'dan Konya'ya hastane müjdesi!

Konya Mevlana Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuşma yapan Başbakan Yıldırım, hastane müjdesi verdi. 

Bursa Yıldırım'a yeni meydan!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin Arabayatağı'na inşa etmeyi planladığı meydanın mimari tasarımı yarışma ile belirlenecek. Meydan'ın 2017 yılı içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Yıldırım Arabayatağı Meydanı için mimari tasarım yarışması yapılacak!

Yıldırım Belediyesi’nin Arabayatağı’na kazandırmayı planladığı meydanın mimari tasarımı yarışması ile belirlenecek. Yarışmanın hayata geçirilmesinde Yıldırım Belediyesi, Mimarlar Odası Bursa Şubesi ile işbirliği yapacak.

Bursa Yıldırım'daki dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi. Bursa'da Meydan Gazetesi Köşe Yazarı Ercan Akyıldız bugünkü yazısında bursa Yıldırım'daki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte o yazı...

Binali Yıldırım: BMC'nin İzmir'den taşınmasına meydan vermeyeceğiz!

BMC’nin İzmir’den taşınacağı iddialarına açıklık getiren Binali Yıldırım, “İzmir’e katma değer sağlayan hiçbir yatırımın gitmesine meydan vermeyiz” dedi

Bursa Yıldırım'daki yıkımlar törenle gerçekleştirildi!

Bursa Yıldırım'ın kentsel dönüşüm projesinde bir adım daha atılarak Arabayatağı Merkez Camii'nin çevre düzenlemesi ve meydan genişletme çalışmaları kapsamında eski trafo binasının taşınacağı alandaki binanın yıkım işlemi törenle gerçekleştirildi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşüme devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi büyük önem verdiği kentsel dönüşüme hızla devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldırım Belediyesi, özel sektör ve vatandaş işbirliği ile Mesken Meydanı'nda yapılacak kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım töreni düzenlendi.

Yıldırım Mesken Meydanı yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi, Kentsel dönüşüm kapsamında Selçukbey Mahallesi Mesken meydanındaki risk altındaki binaların yıkımına başladı.

Yıldırım Mesken Meydanı kentsel dönüşüm yıkımları Haberi

Yıldırım Mesken Meydanı kentsel dönüşüm yıkımları

Yıldırım Belediyesi büyük önem verdiği kentsel dönüşüme hızla devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldırım Belediyesi, özel sektör ve vatandaş işbirliği ile Mesken Meydanında yapılacak kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım töreni düzenlendi. Kentimizin birinci dereceden deprem bölgesi olduğu için kentsel dönüşümün çok önemli olduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Depremlerden korunmanın en etkili yolu kentsel dönüşümlerdir. Daha güvenli binalara ve yapılara sahip olmamız gerekiyor. Ortak akılla insanlarımızın yaşam kalitesini arttırmak için çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda uzun soluklu projelerimiz var. Yeni çalışmalarımızla şehrimizi geleceğe taşıyacağız. Yıldırım'da kentsel dönüşümü 22 noktada başlattık. Bugün Selçukbey mahallesinde hasarlı olan binaları yıkıp yerine daha iyilerini inşa edeceğiz. Binaların inşalarını özel sektör aracılığıyla yapacağız. Kentsel dönüşümle ilçemiz yeni bir görünüm kazanacak. Belediye olarak...