25 / 04 / 2024

Binali Yıldırım: İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız!

Binali Yıldırım: İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız!

Fatihliler ile birlikte Kocamustafapaşa Meydanı'nda bir araya gelen AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız'' dedi.



AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında bölge esnafı ve çoğunluğu kadınlardan oluşan Fatihliler ile birlikte Kocamustafapaşa Meydanı'nda bir araya geldi.

Hürriyet'ten Özgür Altun'un haberine göre, kahvaltıya katılan kadınlara çiçek dağıtıldı. Yıldırım, “Kadınlar artık İstanbul’un geleceği için önemli görevler alacaklar” diye konuştu.

TOPLUMUN VE AİLENİN DİREĞİ

Kadınlar Günü’nü kutlayan Yıldırım sözlerine şu şekilde devam etti: “Kadınlarımız bizim anamız, eşimiz, toplumumuzun ve ailenin direği. İstiklal mücadelemizde omuz omuza kadınlarımız vardı. Kadınlar artık İstanbul’un geleceği için önemli görevler alacaklar. 31 Mart seçimleriyle beraber gelecek 5 yıl içerisinde bu güzel şehri yönetirken, kadınlarımızın daha fazla söz sahibi olmaları için çok güzel projelerimiz var.”

Binali Yıldırım, Akşam da İstanbul Kantinciler Esnaf Odası tarafından Fatih’te bir otelde düzenlenen Kadınlar Günü buluşmasına katıldı. Yıldırım’a eşi Semiha Yıldırım eşlik etti. 

Yıldırım, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Kadınlarımıza alan açmak için birçok projeyi hayata geçireceğiz. 39 ilçeyi tek tek taradık, çalışan anneler için kreş olmayan mahalleleri tespit ettik. İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız. 0-4 yaşındaki çoçuklarımız buralarda rahat bir şekilde kalacaklar. Sizin de gözünüz arkada kalmayacak.”
 


Geri Dön