25 / 04 / 2024

Binali Yıldırım: Çamlıca Camii muhteşem bir eser!

Binali Yıldırım: Çamlıca Camii muhteşem bir eser!

Çamlıca Camii'nde bu sabah ilk ezan okundu. Camide sabah namazı kılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul'un güzelliğine güzellik katacak muhteşem bir eser olmuş'' dedi.



İbadete açılacak olan Çamlıca Camii'nde bu sabah ilk ezan okundu. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'da camide sabah namazı kıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, İstanbul'un en yüksek tepesinde inşa edilen yapımı 6 yıl süren camide ilk ezan sabah namazı kılındı. 

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın da katıldığı sabah namazına çok sayıda vatandaş da katılım sağladı. 

Namaz sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İstanbul'un güzelliğine güzellik katacak muhteşem bir eser olmuş' diye konuştu.

Yıldırım, şöyle konuştu: "Yapımında emeği olan bütün arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Cami hakikaten İstanbul'un heybetini, güzelliğine güzellik katacak muhteşem bir eser olmuş. Resmi açılışı daha sonra Cumhurbaşkanımız tarafından yapılacak.

Üç ayların başlangıcı olması dolayısıyla Regaip vesilesiyle ilk ibadete açıldı. Sabah namazıyla birlikte yoğun bir cemaatle namazımızı eda ettik. Bir çok özelliği var. Bunları minarelerinde, kubbesinde, diğer aksamlarında bir çok ilkleri barındırıyor. Ben bu kadarını söyleyeyim, ileride bunları öğreneceksiniz."

Çamlıca Camii'nde ilk ezan okundu!


Geri Dön