29 / 03 / 2024

yıldırım viyadük yatırımları

yıldırım viyadük yatırımları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’da Sarı Caminin batı kısmında yapılacak viyadükle Kurtuluş Caddesi’ni, Karlıdağ ve Vişne Caddelerine bağlayacak.

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışlarla birlikte yıldırımların da görüleceği illeri içeren bir liste yayınladı. İstanbul da dahil olmak üzere birçok şehir, yoğun yağışlarla karşı karşıya kalabilir.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Bursa Yıldırım'a modern sağlık merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım 15 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

Kayseri'ye 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ilk etabı kapsamında 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldığını söyledi. 

Ulaşıma 10 yılda 100 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, sağlık teknolojileri, ulaştırma altyapısı ile teknoloji, iletişim ve sanal gerçeklik alanlarında 10 yılda 300 milyar dolarlık yatırım yapılacağını ifade etti.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılar birbir yıkılıyor. Kentsel dönüşüm yatırımlar devam eden ilçede bu yıl 24 adet kaçak yapı yıkıldı.

Sakarya'ya 14 yılda 16 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'da 26 tesisin temelini attı. Akdağ, bölgeye 14 yılda 16 milyar liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Bursa Yıldırım’ın iki yakası viyadükle bağlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’da Sarı Caminin batı kısmında yapılacak viyadükle Kurtuluş Caddesi’ni, Karlıdağ ve Vişne Caddelerine bağlayacak.

Yıldırım Eski Cami çevresinde yıkımlar başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım Samanlı'da yer alan Eski Camii’nin çevre düzenleme çalışmalarına start verdi

Binali Yıldırım: 3 ayda 85.5 milyarlık yatırım yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım 3 ayda 85.5 milyar TL'lik yatırım yapılacağını söyledi.

Bursa Yıldırım'a yeni sağlık ocağı geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yarım asırdır Yıldırım Külliyesi’nin medrese bölümünde faaliyet gösteren dispanserin tahliyesinin gündeme gelmesiyle bölgedeki itfaiye binasını Aile Sağlığı Merkezi olarak hayata geçiriyor.

yıldırım viyadük yatırımları Haberi

yıldırım viyadük yatırımları


Yol, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’ın iki yakasını da viyadükle birbirine bağlıyor. Özellikle raylı sistem hattının geçmesinin ardından kuzey – güney ekseninde ikiye bölünmüş olan Yıldırım ilçesinde iki yaka arasındaki bağlantı Gökdere ve İhtisas Kavşakları ile sağlanırken, bu noktalarda oluşan yoğunluklar da viyadük projesiyle ortadan kalkmış olacak. 



Kör düğümleri çözüyoruz

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Altepe, “Kurtuluş Caddesi’nin devamına yapılacak viyadükle Sarı Caminin batı kısmından Karlıdağ ve Vişne Caddelerine bağlantı sağlanmış olacak. Bu sayede daha önce İhtisas ve Gökdere Kavşaklarından yapılan karşıya geçişler bu viyadükten kolaylıkla yapılabilecek. Böylelikle Duaçınarı ve Davutdede bölgesinde trafik nefes alırken, Gökdere ve İhtisas Kavşaklarının yükü de azalmış olacak” dedi.



Bursa Büyükşehir...