20 / 04 / 2024

yıldırımda kamulaştırılan ev yıkıldımı

yıldırımda kamulaştırılan ev yıkıldımı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde sosyal donatı alanlarından mahrum kalan Yavuzselim Mahallesi’ne 4 katlı bir bina yıkılarak meydan yapılacak. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, binanın kamulaştırılarak yıkıldığını bildirdi...

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

1945 yılında beş bin metreden büyük arsaların kamulaştırılması gündeme gelmiş!

1945 yılında 5 bin metreden büyük arsaların kamulaştırılarak vatandaşın arsaları ellerinden alınarak, şehirden kendilerine bir ev verileceği gündeme gelmiş 

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Ender Yıldırım tarafından kuruldu.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım yargılanıyor!

CHP’li Aybars Yıldırım, otel diye 29 daireli apartman dikmişti. Yıldırım, ardından inşaat mühürlenip yıkım kararı verilince yalan beyanla imar barışı belgesi aldı. Şimdi sahtekarlıktan yargılanıyor.

Bursa Yıldırım Bayezid Türbesi'nin restorasyonu tamamlandı! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanma aşamasına gelen Yıldırım Bayezid Türbesi, ilk günkü ihtişamına kavuştu.

yıldırımda kamulaştırılan ev yıkıldımı Haberi

yıldırımda kamulaştırılan ev yıkıldımı


Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yavuzselim Mahallesi’ndeki çalışmalara hız verdi. Geçen yıl Yavuzselim Mahallesi’ndeki BUSKİ’ye ait su deposunun bulunduğu alanı parka dönüştüren ve yaklaşık 3 bin metrekarelik alanı çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve rekreasyon alanı olarak mahalleye kazandırılan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de bölgeye meydan kazandırmak için çalışmaları başlattı. Mahallenin merkezi noktasında bulunan 4 katlı bir binayı kamulaştıran Büyükşehir Belediyesi, yıkım çalışmalarını başlattı.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ile birlikte yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Tüm ilçelerin daha yaşanabilir olması amacıyla her geçen gün farklı projeler geliştirdiklerini dile getiren Başkan Altepe, "Yavuzselim Mahallemiz de Yıldırım’da çarpık yapılaşmanın en yoğun olduğu bölgelerden biri. Burada da gençlerimiz için spor alanı, mahalle sakinleri için de yeşil alan ve meydan...