29 / 03 / 2024

YıldızPark Modern satılık daire

YıldızPark Modern satılık daire

Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde , Avrupa'nın en büyük eğlence ve alış veriş merkezi olan Vialand'ın hemen yanı başında yer alan projede yaşam başladı.

YıldızPark Modern'de daireler Nisan'da teslim!

Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde , Avrupa'nın en büyük eğlence ve alış veriş merkezi olan Vialand'ın hemen yanı başında yer alan projede daire teslimleri Nisan ayının son haftasında başlıyor.

YıldızPark Modern fiyat listesi!

İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da bulunan YıldızPark Modern projesinde daireler 2+1, 3+1 şeklinde tasarlandı. Projede toplam 397 adet konut bulunuyor. YıldızPark Modern fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

YıldızPark Modern' de yüzde 1 peşin, baharda taşın!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen YıldızPark Modern projesinde toplam 397 adet konutla yükseliyor. "YıldızPark Modern' de yüzde 1 peşin, baharda taşın" kampanyasıyla yola çıkan projedeb yaşam başlıyor.

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Tutpınar tarafından kuruldu.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Kağıthane Resim Modern satılık ev!

Kağıthane Resim Modern satılık ev fiyatları minimum 249 bin TL'den başlıyor. Resim Modern projesi Ortadoğu Group imzası taşıyor...

Çekmeköy 216 Koru Plus satılık daire fiyatları!

Çekmeköy 216 Koru Plus satılık daire fiyatları peşinde 295 bin TL'den başlıyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 300 TL'den başlıyor...

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları!

Yeniköy Konakları Eyüp satılık ev fiyatları 660 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesine sahip yeniköy Konakları projesinde 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu satılık ev fiyatları!

Nidapark Büyükyalı Tahincioğlu satılık ev fiyatları 516 bin TL'den başlıyor. Nidapark Küçükyalı projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor...

DKY Sahil satılık!

İstanbul Kartal'da yükselen DKY Sahil Evleri'nde 2+1,5 dairelerin tümü satıldı. DKY Sahil satılık daire fiyatları 1 milyon 927 bin TL'den başlıyor.

Arnavutköy Soyak Konforia Evleri satılık daire!

Arnavutköy Soyak Konforia Evleri satılık daire fiyatları 327 bin TL'den başlıyor. Konutların, Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor...

YıldızPark Modern satılık daire Haberi

YıldızPark Modern satılık daire

Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde , Avrupa'nın en büyük eğlence ve alış veriş merkezi olan Vialand'ın hemen yanı başında yer alan projede yaşam başladı.


Toplam 397 Daire’nin yer aldığı projede 1+1 Daireler’in satışı tamamlandı. Projedeki son daireler; 2+1 (120 m2) : 442.225 TL'den, 3+1 (150 m2) : 517.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


 Projeden yer sahibi olmak isteyenler, minimum %25 Peşinat ve kalan %75’lik tutarı anlaşmalı bankalar vasıtası ile 120 aya kadar taksitle ödeyebilirler. 

Bayraktar Grup, Avrupa Yapı, Dasis Yapı ve Erkay Grup'un oluşturduğu Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı bünyesinde geliştirilen proje'de her daireye 1 adet kapalı otopark, 24 saat güvenlik, Fitness center , Bay- Bayan Sauna ve Vitamin Bar’dan oluşan sosyal aktivite merkezi ve 1 adet açık yüzme havuzu yer...