20 / 04 / 2024

Yılmaz Akdeniz Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Yılmaz Akdeniz Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Yılmaz Akdeniz Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yılmaz Akdeniz tarafından 200 bin TL sermaye ile bugünkuruldu.

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu. Dap Emlak Yatırım A.Ş. Maltepe'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Yusuf Mert Yılmaz: Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz!

Emlak sektörünü tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak, yatırımlarını sürdürüyor. Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, "Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz" diyor...

Sevda Erginci ve Yılmaz Kunt ev arıyor!

''Yasak elma dizisinin Zeynep'i Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt aynı eve çıkma kararı aldı. Çift, emlakçıları gezip ev bakıyor.

Cem Yılmaz Miami’den ev alacak!

Sevgilisi Defne Samyeli ile bu hafta Miami’ye giden Cem Yılmaz'ın ev baktığı öğrenildi. Yılmaz'ın Türklere emlak danışmanlığı yapan şirketin Türk patronuna nasıl bir ev istediğini anlattığı iddia ediliyor.

Yılmaz 53 İnşaat Otomotiv Emlak Ticaret Şirketi kuruldu!

Yılmaz 53 İnşaat Otomotiv Emlak Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesi hakkında detaylar henüz tam olarak netleşmedi. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek projede ön talepler toplanıyor.

Yılmaz İnşaat'tan Riva'ya 1.500 villalık proje!

Galatasaray Spor Kulübü’nün eski Riva arsası üzerinde Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen 1.500 villalık proje Yılmaz İnşaat imzası taşıyor...

Ziya Yılmaz: Yatırımlarda durma lüksümüz yok!

DAP Yapı bir hafta içinde Emlak Konut’un Nişantaşı ve Çekmeköy arazilerini 2.8 milyarla TL bedelle aldı. DAP Yapı patronu Ziya Yılmaz, “Bu ülkenin âşığıyım ve çok güveniyorum. Sektöre moral verdik, durmak gibi bir lüksümüz yok” dedi.  

Refik Yılmaz: Bursa'yı emlakçılar planlamış!

Bursa Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bölgedeki yapılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ''Plansız şehirleşmenin cezasını hep birlikte çekiyoruz. Yakın geçmişimize kadar şehirleri plancılar değil, emlakçılar planlamışlar" diye konuştu.

Yılmaz Akdeniz Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Akdeniz Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yılmaz Akdeniz tarafından 200 bin TL sermaye ile bugünkuruldu.

Yücel Tayyarcan: Emlak sektörü zor süreçten geçiyor!

Ankara Çankaya'daki Beytepe Köyüm Emlak Sahibi Yücel Tayyarcan, emlak sektörünün zor bir dönemden geçtiğini belirtti. Tayyarcan, “Üstüne bir de kayıt dışı emlakçılar eklenince işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor” dedi.

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap için Yılmaz İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesini kazanan Yılmaz İnşaat'a bugün arsanın yer teslimi yapıldı.

Yılmaz Akdeniz Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Yılmaz Akdeniz Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Yılmaz Akdeniz Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Yılmaz Akdeniz tarafından  kuruldu. 




Yılmaz Akdeniz Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres Alibey Mah.Gürtepe Sok. No.15 A...