29 / 03 / 2024

yılmaz ulusoy holding yuva kağıthane örnek daire

yılmaz ulusoy holding yuva kağıthane örnek daire

Yuva Kağıthane teslim tarihi Ocak 2014 yılı olarak belirtiliyor. Yüzde 1 KDV ile satışların yapıldığı Yuva Kağıthane projesinde son 6 konutun satışı devam ediyor...

Yuva Kağıthane teslim tarihi!

Yuva Kağıthane teslim tarihi olarak belirlenen tarih haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu. Dap Emlak Yatırım A.Ş. Maltepe'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

Yılmaz Argüden kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Argüden kimdir? Yılmaz Argüden daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Yılmaz Argüden'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Yılmaz Argüden`in yaşamına dair merak edilenler.

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektöründe pandemiyle birlikte lüks anlayışının da değiştiğini söylerken, Yeni Levent Projesi ile ilgili de bilgiler verdi.

Mimar Nahit Yılmaz vefat etti!

Deva Holding'ten emekli mimar ve mühendis Nahit Yılmaz vefat etti... 

Polisan Holding’e CFO’su Ahmet Çağaşan Yılmaz oldu!

Polisan Holding’de, CFO’luk görevine 2 Eylül 2019 tarihi itibarıyla Ahmet Çağaşan Yılmaz atandı.

Ziya Yılmaz: Bu fırsat kaçmaz, şimdi ev almanın tam vakti!

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasını değerlendiren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Bu fırsat kaçmaz, şimdi ev almanın tam vakti" dedi...

Ziya Yılmaz: Türkiye'ye güveniyoruz, yatırımlara devam ediyoruz!

İstanbul Nişantaşı ve Çekmeköy'de ihale ile aldığı arsalarla dikkatleri çeken DAP Holding'in Başkanı Dr. Ziya Yılmaz, "Bundan 30-40 yıl sonrasının yapılarını inşa eden bir vizyonla ülke ekonomisine katma değer sağlamayı sürdürüyoruz" diyor. 

Ziya Yılmaz, 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz, 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarına ilişkin görüşlerini paylaştı...

Ziya Yılmaz’a Fahri Doktora unvanı verildi!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul Gedik Üniversitesi Senatosu tarafından “Fahri Doktora” unvanına layık görüldü. 

Ziya Yılmaz’a Fahri Doktora unvanı verilecek!

Geliştirdiği nitelikli projeler ile ulusal ve uluslararası alanda sayısız başarılara imza atan DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul Gedik Üniversitesi tarafından Fahri Doktora unvanıyla onurlandırılıyor.  

Ziya Yılmaz: Kamu, dönüşümde elini taşın altına sokmalı!

DAP Yapı İzmir projesinin lansmanında konuşan Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Kamu, kentsel dönüşümde elini taşın altına sokmalı" dedi.

Ziya Yılmaz: Konut sektörüne özel banka kurulmalı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Konutta iyi bir bankaya ihtiyaç var, Emlakbank gibi. Diğer bankalarda destek veriyor fakat sektöre özel bir banka kurulursa konut kredileri daha düşük olabilir" dedi.

yılmaz ulusoy holding yuva kağıthane örnek daire Haberi

yılmaz ulusoy holding yuva kağıthane örnek daire


İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane bölgesinde hayata geçiriliyor olan Yuva Kağıthane Evleri projesi Yılmaz Ulusoy Holding tarafından inşa ediliyor. Yuva Kağıthane teslim tarihi öncesinde projeden bahsedelim.


Yuva Kağıthane Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer verildi. 3+1 dairelerin satıldığı Yuva Kağıthane Evleri projesinde kalan son 6 adet konutun satışı devam ediyor.


Yuva Kağıthane Evleri projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. Yuva Kağıthane projesinde bloklar 12 katlı olarak tasarlandı. 3 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor olan Yuva Kağıthane Evleri projesinde banka kredisi kullanılıyor.



Yuva Kağıthane teslim tarihi!


Yuva Kağıthane teslim tarihi Ocak 2014 yılı olarak belirtiliyor. Yuva Kağıthane Evleri projesinde 1+1 dairelerin satış fiyatları 375 bin liradan, 2+1 dairelerin satış fiyatları 490...