28 / 03 / 2024

Ziya Yılmaz: Bu fırsat kaçmaz, şimdi ev almanın tam vakti!

Ziya Yılmaz: Bu fırsat kaçmaz, şimdi ev almanın tam vakti!

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasını değerlendiren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Bu fırsat kaçmaz, şimdi ev almanın tam vakti" dedi...



DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasını değerlendirdi;


"Türkiye’de bu sene ilk 7 ayda 770 bin konut satıldı. Bu rakam geçtiğimiz yıl da aynı seviyelerdeydi. Fakat geçen yıl bildiğiniz gibi konut kredi faiz oranları çok daha düşüktü. Bunun yanında bu yıl satılan 770 bin konutta, banka kredili konut satış adedi geçen seneye kıyasla neredeyse 52 bin az. Bu da aslında, satışların önemli kısmının nakit gücü yüksek markalı konut üreticilerinin kendi finansman yöntemleriyle gerçekleştiğinin en önemli kanıtı.

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum öncülüğünde başlatılan bu kampanya ile Türk gayrimenkul sektörüne olan inancımızı pekiştiriyoruz.

Biz DAP Yapı olarak, Validebağ projemizle bu kampanyada yer alıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu konjonktüre ve artan inşaat maliyetlerine rağmen Emlak Konut ile birlikte geliştirdiğimiz Validebağ Konakları projemizde taşın altına elimizi koyuyor; Emlak Konut ile birlikte kendi gelirimizden fedakârlık ederek finans maliyetinin önemli bir kısmını üstleniyoruz.

Öte yandan; diğer tüm proje ve ürünlerimizde de DAP Holding bünyemizde geliştirdiğimiz finansman yöntemleri aracılığıyla Türk gayrimenkul sektörüne destek vermeyi sürdürüyoruz.

“Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası kapsamında 120 ay vadede, vade farkı yüzde 0,98 olarak belirlendi. Yatırımcılar da bu 120 ay vadeyi, banka kredisi ve kefalet olmaksızın, Emlak Konut GYO güvencesinde kullanabilecek.


Vatandaşların elinde bulunan döviz ve altınların da sisteme dahil edilebilmesi bu kampanyanın en önemli unsurlarından. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘döviz ve altınlarınızı bozdurun’ çağrısına da destek veren bu kampanyanın Türkiye ekonomisinin parlak geleceğine büyük katkıda bulunacağına inancımız tam.

Ben hep şu dönemde konut almanın tam vakti olduğunu söylüyordum. Bu kampanya ile ev almanın cazibesi daha da artmış durumda. İnsanlara sadece oturumluk değil, aynı zamanda yatırımlık önemli bir fırsat sunuluyor."


Geri Dön