27 / 04 / 2024

Renault'ta Clio'da kampanya! 2022 Mart fiyat listesi! Bu fırsat kaçmaz!

Renault'ta Clio'da kampanya! 2022 Mart fiyat listesi! Bu fırsat kaçmaz!

Renault'dan otomobil sevenleri heyecanlandıracak haber geldi. Renault Clio modeline kampnaya düzenleyerek mart ayına ilişkin fiyat listesini güncelledi. Otomobil sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. İşte Renault Clio mart ayı fiyat listesi ve kampanyanın detayları...



Renault, Türkiye'nin otomobil pazarlarında satış çıkardığı Clio modeli çıktığı andan beri en çok talep gören markalar arasında yerini alırken sadece ülkemizde değil, dünyada da en çok satan otomobil markalarından oluyor. Ocak ayı ile birlikte gelen zamlar otomobil sektörünü de yakından etkiledi.

Renault ta Clio da kampanya! 2022 Mart fiyat listesi! Bu fırsat kaçmaz!

Küresel çapta yaşanan tedarik sorunları sebebi ile otomotiv sektörü neredeyse durma noktasına geldi. Hal böyle olunca da sıfır otomobil fiyatları ciddi oranlarda yükselişe geçti. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar, bütçelerine uygun otomobil araştırmaya başladılar. Otomobil seveneleri sevindirecek haber Renault'dan geldi. Mart ayına özel oluşturduğu kampanyası ve güncellediği fiyat listesi ile alıcılarını yüzünü güldürmeyi başaracakmış gibi duruyor.

Renault ta Clio da kampanya! 2022 Mart fiyat listesi! Bu fırsat kaçmaz!

Yeni Renault Clio özellikleri

Renault yeni Clio modelinde üç farklı donanım konfigürasyonu ile alıcılarını bekliyor. İcon, Joy ve Touch seçenekleri bulunuyor. Yüksek beygir gücüne sahip olmasına rağmen düşük motor gücüne sahip olan araçta dizel benzin kullanılıyor. LPG sistemi de var. Bununla birlikte uygun fiyatı olmasıyla da dikkat çeken Clio, güçlü güvenlik donanımı ve dört farklı motor seçeneği ile birlikte geliyor.

Peki Renault Clio modeline özel oluşturduğu kampanyanın detayları ve mart ayına ilişkin fiyat listesi nasıl? İşte cevabı...


Geri Dön