29 / 03 / 2024

Yingli Solar özyeğin

Yingli Solar özyeğin

Yingli Solar Türkiye, Cerean Enerji ile iş birliği gerçekleştirerek Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü ’nde çatıya monte edilen 378 kW ’lık güneş enerjisi santralini hayata geçirdi.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Emre Çalık, Emre Sakaoğlu ve Mehmet Ali Tur tarafından kuruldu.

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

Ferit Şahenk ve Hüsnü Özyeğin arasındaki 102.5 milyon euroluk anlaşma iptal!

Dünya gazetesi yazarı Kerim Ülker, Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile iş adamı Hüsnü Özyeğin arasındaki AVM satışı anlaşmasının iptal edildiğini yazdı. 

Hüsnü Özyeğin Revo Capital’i aldı mı?

Revo’nun büyük yatırımlarından biri olan Hüsnü Özyeğin’in sahibi olduğu Fibabanka şirketi satın alıyor...

Murat Özyeğin AVM yönetim şirketi Fiba CPM’i duyurdu!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, AVM kiralama ve yönetim şirketi Fiba Commercial Properties Management’ı kurduklarını açıkladı.

Özyeğin Üniversitesi MBA in Real Estate güz dönemi kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı.

Özyeğin Üniversitesi MBA in Real Estate kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı..

Hüsnü Özyeğin’in serveti 2,9 milyar dolar!

Hüsnü Özyeğin diyorki; “İnsanlar eşit koşullarda doğmuyor ve öyle yaşamıyor. Bu nedenle hayatta daha fazla şeyler elde etme şansı olanların bunları ihtiyacı olanlarla paylaşmasının bir gereklilik olduğunu düşünüyorum.”

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

ÖzÜ-MBA in Real Estate kayıtları başladı!

GYODER, üniversite işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. MBA in Real Estate Programı, GYODER ve Özyeğin Üniversitesi(ÖZÜ) işbirliği ile Eylül 2017'de başlıyor.

Yingli Solar özyeğin Haberi

Yingli Solar özyeğin

Yingli Solar'ın Özyeğin Üniversitesi projesi, çatıya monte edilen güneş santralleri içinde büyüklüğü açısından Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip.


Yingli Solar Türkiye, yeni güneş enerjisi projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü’nde gerçekleştirilen proje kapsamında, Türkiye’nin bu büyüklükteki ilk çatıya monte olarak yapılan güneş enerjisi santrali tamamlandı. Projesi ve kurulumu Cerean Enerji tarafından gerçekleştirilen projede bin 512 adet Yingli Solar güneş paneli kullanıldı.



Tesisin kurulumu, kampüs içerisinde bulunan LEED Gold sertifikalı üç bina ve AB NEED4B (New Energy Efficient Designs for Buildings) projesi kapsamında yapılan ve birçok yenilikçi uygulamayı içinde barındıran ScOLa binası olmak üzere toplam dört bina üzerine dağılmış olarak gerçekleşti. Tamamen çatı uygulaması olarak kurulan sistemde bina bazlı olarak elektrik tüketiminin yaklaşık yüzde 25'i karşılanıyor.

Yingli Solar’ın ilk...