23 / 04 / 2024

Yooistanbul beşiktaş satılık daire

Yooistanbul beşiktaş satılık daire

Yooistanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 17 13 olarak belirlendi. Tesimleri 2016 yılının sonunda yapılacak olan projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Yooistanbul Ortaköy satılık ev!

Yooistanbul Ortaköy satılık ev fiyatları 950 bin dolardan başlıyor. 5 katlı 11 blok halinde inşa edilen projede daire teslimlerinin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

İstanbul'da satılık konut fiyatları fırladı!

Son günlerde artan konut fiyatları gündemden düşmüyor. İstanbul'da merkezi bile olmayan semtlerde 2+1 konutların fiyatları 300 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Beşiktaş ve Kadıköy gibi yerlerde ise eski binalardaki 2+1'ler 700-750 bin TL arasında satılıyor.

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kartal Be Life satılık daire!

Toplam  270 daireden oluşan Kartal Be Life Evleri 2 adet 22 ve 23 katlı konut kulesinden meydana geliyor. Projede 1+1 dairelerin tükendi. İşte Kartal Be Life satılık daire fiyatları...

Zer Kartal satılık ev fiyatları!

Zer Kartal satılık ev fiyatları minimum 360 bin TL'den başlıyor. Beş blok olarak yükselen Zer Kartal projesinde daire büyüklükleri 75 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor...

Yapıen Bostancı Deluxe satılık!

Toplam 61 adet daireden meydana gelen Yapıen Bostancı Deluxe projesi Bostancı İskelesi'ne beş dakika mesafede inşa ediliyor. Yapıen Bostancı Deluxe satılık daireler için ön talep topluyor.

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Yooistanbul Ortaköy satılık daire!

Yooistanbul Ortaköy satılık dairelerin metrekaresi 10 bin dolardan başlıyor. Yooistanbul'da teslimler Nisan 2017'de yapılacak...

Say Yapı Yooistanbul Ortaköy satılık!

Say Yapı Yooistanbul Ortaköy satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin dolardan başlıyor...

Moment Beştepe Yenimahalle satılık!

Moment Beştepe Yenimahalle satılık ofis alanları 83 metrekareden başlıyor. 80 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje Esenboğa Havaalanı'na 30 kilometre mesafede yer alıyor.

Ankara Moment Beştepe satılık!

Ankara Moment Beştepe satılık ofis teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Kızılay'a 7,4 kilometre uzaklıkta olan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Beşiktaş Yooistanbul satılık daire fiyatları!

Say Yapı imzasıyla İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de yükselen Yooistanbul projesi toplam 120 konuttan meydana geliyor. Beşiktaş Yooistanbul satılık daire fiyatları 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor.

Yooistanbul beşiktaş satılık daire Haberi

Yooistanbul beşiktaş satılık daire

Yooistanbul Konutları'nın büyüklükleri minimum 116 metrekare, maksimum 1.000 metrekare şeklinde tasarlandı. Proje İstanbul Beşiktaş Ortaköy lokasyonunda inşa ediliyor. 


Yooistanbul Rezidans satış ofisi ile 444 17 13 telefon numarasından irtibata geçebilmek mümkün. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Daire fiyatları 950 bin dolardan başlangıç gösteren Beşiktaş Yooistanbul Evleri 5 katlı 11 bloktan meydana geliyor. Projede çeşitli sosyal olanaklar sunuluyor. 


Ortaköy Yooistanbul Konutları Say Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 22 bin metrekarelik alanda yükselen projede metrekare birim fiyatları 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor. 


Yooistanbul Evleri ulaşım: Kardelen Sokak No. 10 34340 Ortaköy | İstanbul


Yooistanbul Rezidans satış ofisi

Tel: 444 17 13

Web: http://www.yooistanbul.com/

Özge...