29 / 03 / 2024

yöresel konut açıklamaları

yöresel konut açıklamaları

Turizm sektörü her geçen yıl dünya turizm sektöründe payını artırmasına karşın, sektördeki baş döndürücü gelişimin, yörelerin kimliklerine uygun yapılaşmadan uzaklaşarak, dokuya aykırı, gelişigüzel yapıların ortaya çıkmasına neden olduğu bildirildi.

İstanbullular, TCMB Başkanı Erkan'ın yüksek kira açıklamasına ne dedi? Ucuz ev var mı, yok mu?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, İstanbul'daki evlerin kira bedellerinin yüksekliği sebebiyle ev tutamadığını ve annesinin yanına yerleştiklerini açıkladı. Peki İstanbullular, TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın kira isyanına ne dedi? İşte o açıklamalar...

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Rams Türkiye'den yüzde 30'a varan 'Büyük Gece İndirimi' kampanyası! Ev almak isteyenler bu tarihlere dikkat!

Rams Global tarafından hayata geçirilen Rams Garden Bahçelievler, Rams City Haliç ve Rams Denizkent Bayramoğlu konut projeleri peşin ödemelerle yüzde 30'a varan indirimlerle satışa çıkarılıyor. İşte kampanya detayları...

Viridis Çengelköy peşinde yüzde 10'a varan indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Viridis Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10'a varan indirim fırsatı sulunuyor. Peki Viridis Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Altın alacaklara acil uyarı geldi. Tren kaçıyor. Kaçıranlar büyük baş ağrısı yaşayacak

Altın fiyatlarında yaşanan durgunlaşmasının ardından ekonomistlerden altın alan vatandaşlara yönelik açıklamalar gelmeye başladı. Altın almak isteyen vatandaşlara flaş bir öneri verildi.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Naci Görür’den iş dünyasının yüreğini ağzına getiren açıklama!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Deprem Araştırma Komisyonu’nun bugünkü toplantısına katılan yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, çarpıcı açıklamalar yaptı ve “Deprem ekonominin çarklarını durdurur” ifadesini kullandı.

Konut sitesi aidatları cep yakıyor! Zam oranı yüzde 100’ü aştı!

Konut sitesi aidatları adeta cep yakıyor. Son bir senede mega kent İstanbul’da aidatlar ortalama yüzde 77 oranında artarken, birçok ilçede ise zam oranı yüzde 100’ü aştı. 

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

Uzmanlar doların yönünü açıkladı: 14 gün sonra bu seviyede olacak! Doları olanlar baksın!

Döviz dalgalanması tüm hızıyla devam ediyor. Bugün itibariyle büyük bir artış gösteren doların yönü de belli oldu! Uzmanlar dolarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar…

Uzman isimden kritik açıklamalar! Araba fiyatları düşecek mi artacak mi? Arabaların fiyatları ne zaman düşecek?

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine dair yılın başından beri sorulmaktadır. İşte uzman isimden açıklamalar!

yöresel konut açıklamaları Haberi

yöresel konut açıklamaları


Türk turizm sektörü her geçen yıl dünya turizm sektöründe payını artırmasına karşın, sektördeki baş döndürücü gelişimin, yörelerin kimliklerine uygun yapılaşmadan uzaklaşarak, dokuya aykırı, gelişigüzel yapıların ortaya çıkmasına neden olduğu bildirildi. 

Bodrum'da Primex AŞ ile Park Azur Torba Villalarını inşa eden Uzaltaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, yerli yatırımcılar kadar, ülkemizde yatırım yapmak İsteyen yabancıların da hemen tamamının turistik yörelerde Anadolu'ya özgü yapılarda oturmak, buranın kültürünü yaşamak istediklerini kaydetti. 

Buna karşın, yıllardan beri yöre sahillerimizin. "muhteşem yapı kimliklerinden" uzak, sıradan yapılarla örüldüğünü, bu yapılann yıkılarak yerine yapılanların, ya da ilk olarak üretilen konutların da çok değişik mimari yapılarda inşa edilerek, "arabesk" bir görünüm oluştuğunu ifade eden Pala, şunlan söyledi: "Ankara, İstanbul gibi büyük kentlerde ürettiğimiz projelerin başarısını sahil yörelerinde de sürdürmek...