28 / 03 / 2024

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Kimin

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Kimin

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. Mehmet Fatih Kayhan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Güldoğan tarafından kuruldu.

Tezışık Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezışık Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslangil tarafından kuruldu. 

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serd0 İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Güldoğan tarafından kuruldu.

Dokor İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dokor İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Dokur tarafındna kuruldu.

Yukat Yapı İnşaat Elektrik Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yukat Yapı İnşaat Elektrik Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Uysal tarafından kuruldu.

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esin Sağdıç tarafından kuruldu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Örçen tarafından kuruldu.

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Tatar tarafından kuruldu.

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Demirallar Yapı Malzemeleri Mühendislik Elektrik Otomotiv Temizlik Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Demirallar Yapı Malzemeleri Mühendislik Elektrik Otomotiv Temizlik Reklam Limited Şirketi Maltepe'de Zeki Sertbaş tarafından kuruldu.

Yase Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yase Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Yasir Dündar tarafından kuruldu.

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Kimin Haberi

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Kimin


Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Fatih Kayhan tarafından kuruldu. 


Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. Adres; Atatürk Mah.Fazılpaşa Sok. N.9-11o/144...