29 / 03 / 2024

Yozgat Sarıkaya Belediyesi TOKİ satılık

Yozgat Sarıkaya Belediyesi TOKİ satılık

Yozgat Sarıkaya Belediyesi TOKİ Evleri 'nde toplam 90 adet konut açık satışa sunulacak. Yozgat Sarıkaya Belediyesi TOKİ başvuruları 6 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Sarıkaya'da sosyal konut projesi başladı!

Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, 144 adet evden oluşan sosyal konut projesini başlattıklarını belirtti.

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Sarıyer Belediyesi'nden 66 milyon 216 bin TL'ye satılık arsa! 

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul Uskumruköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu 2 bin 942 metrekare alana sahip.

Serenay Sarıkaya, Bebek'teki deniz manzaralı evinden çıktı: Burcu Esmersoy, evi 130 bin TL'ye hemen tuttu!

Serenay Sarıkaya, 2 sene önce tuttuğu Bebek'teki evinden çıktı. Deniz manzaralı daireyi Burcu Esmersoy'un tuttuğu gündeme geldi. Peki Burcu Esmersoy, Bebek'teki daire için ne kadar kira ödeyecek? İşte ayrıntılar...

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Sarıyer Belediyesi önünde dikkat çeken tapu eylemi! 

Sarıyer Belediyesi'nin tapu hakkı sözünde durmadığını iddia eden vatandaşlar belediyenin önünde eylem için toplandı. Vatandaşlar 15 Kasım’da İBB önünde toplanacaklarını söylediler.

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

Instagram'dan en çok para kazanan ünlüler belli oldu! Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya...

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan Instagram uygulamasından en çok para kazanan ünlüler belli oldu. Peki, Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Sarıyer Belediyesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de üç arsa satacak!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer'de yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıl kiraya veriyor! 19 Ocak'taki ihaleyi kaçırmayın!

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu. 19 Ocak 2023’teki ihalenin bedeli 19 milyon 200 bin TL.

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi Ataşehir'de Ercan Sapmaz tarafından kuruldu.

Yozgat Sarıkaya Belediyesi TOKİ satılık Haberi

Yozgat Sarıkaya Belediyesi TOKİ satılık

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Sarıkaya 2.Etap Belediye Projesi kapsamındaki 90 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Açık satışa sunulan Yozgat Sarıkaya Belediyesi TOKİ Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. 


Daire fiyatlarının  61 bin 073 TL ile 119 bin 322 TL arasında değişiklik gösterdiği TOKİ  Yozgat Sarıkaya evleri'nde daire alanları 75,10 metrekareden başlıyor ve 109,64 metrekareye kadar çıkıyor. 


TOKİ  Yozgat Sarıkaya 'da satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.


Yozgat Sarıkaya Belediyesi TOKİ başvuruları 06 Temmuz 2015 – 30 Eylül 2015 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ  Yozgat Sarıkaya Evleri 'nde 17 bin 898 TL peşinat ile konut sahibi olunabiliyor. 


TOKİ Yozgat...