26 / 04 / 2024

Ytong Akademi etkinlikleri ne zaman başlayacak

Ytong Akademi etkinlikleri ne zaman başlayacak

İNŞAAT sektöründe faaliyet gösteren Türk Ytong, mesleki ve sektörel eğitime katkı projelerini 'Ytong Akademi' çatısı altında topladı. Akademi 2014'te bir online platform üzerinden katılımcılarla buluşmaya ve 50'den fazla etkinlik düzenlenmeye hazırlanıyor

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Akademi Lise Gebze Şubesi açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Akademi Lise’nin Gebze şubesini açıyor.

Emlakjet Akademi 2017 başlıyor!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com, ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği Emlakjet Akademi programının 2017 takvimini duyurdu.

46. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı yapıldı!

Türk Ytong, Yetkili Satıcıları ile Antalya’da düzenlenen 46. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. “Biz Biriz” sloganıyla gerçekleştirilen toplantıda Türk Ytong Yetkili Satıcıları ve Ytong Satış Ekibi 2017 yılına enerjik bir başlangıç yaptı.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Ytong, Türkiye'de 3 yeni fabrika açacak!

Tüm gelişmelere inat Türkiye’deki yatırımını artırmaya karar veren Ytong, üretimini yüzde 50 artıracak. Türkiye’de 53 yıllık bir geçmişi olan Ytong, 6 olan fabrika sayısını artırmak için düğmeye bastı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

More Akademi'den gayrimenkul hukuku eğitimi!

Gayrimenkul satış ve yatırım uzmanları More Akademi tarafından Ankara’da düzenlenen hukuk eğitiminde buluştu.

Ytong'dan Çatalca'ya çevre dostu bina yatırımı!

Türk inşaat sektörünün gelişimine önemli katkılar sağlayan Ytong, İstanbul-Çatalca'da 30 milyon euro'luk yatırımla, yüksek teknolojili yeni üretim tesisini devreye aldı.

Ytong Mimari Fikir Yarışması'nda 5 proje ödüllendirildi!

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Türk Ytong’un düzenlediği “Yersizlik İçin Bir Yer” konulu 2016 Ytong Mimari Fikir Yarışması’nda 116 proje arasında yapılan değerlendirmede, 5 proje ödüle değer bulundu.

Ytong, Çatalca'da ilk yeşil tesisini kurdu!

Isı yalıtımı ürünleri imal eden Türk Ytong. grubun küresel ölçekteki ilk yeşil tesisini Çatalca'da kurdu. Firma, yeni tesisiyle, enerji ve hammadde konusunda verirmliliği artırmayı amaçlıyor.

GYODER Akademi, MBA in Real Estate'nin ilk mezunlarını verdi!

GYODER Akademi’nin 2 yıl önce Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği "MBA in Real Estate" master programı ilk mezunlarını verdi.

Cmg Akademi Belgelendirme Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cmg Akademi Belgelendirme Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da Can Mert Gerbağa kuruldu.

Ytong Akademi etkinlikleri ne zaman başlayacak Haberi

Ytong Akademi etkinlikleri ne zaman başlayacak

İNŞAAT sektöründe faaliyet gösteren Türk Ytong, mesleki ve sektörel eğitime katkı projelerini 'Ytong Akademi' çatısı altında topladı. Meslek lisesi öğrencileri, mimarlar, mühendis, müteahhit ve inşaat ustalarına kadar geniş bir çerçevede düzenlenen eğitimlerde enerji verimliliği, çevre dostu yapı malzemeleri gibi konularda bilgilendirmeler yapılıyor. Akademi 2014'te bir online platform üzerinden katılımcılarla buluşmaya ve 50'den fazla etkinlik düzenlenmeye...