29 / 03 / 2024

47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı gerçekleştirildi!

47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı gerçekleştirildi!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong, KKTC’de 47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. 



“Büyük Düşün” sloganıyla gerçekleştirilen toplantıda Türk Ytong Yetkili Satıcıları ve Ytong Satış Ekibi hedefleri büyüterek 2018 yılına coşkulu bir başlangıç yaptı.

 

Üretimde dünya lideri Türk Ytong KKTC’de düzenlenen 47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi.

 

47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı'na Türk Ytong Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yöneticileri, Yetkili Satıcıları ve Satış-Pazarlama yöneticileri katıldı. Toplantıda 2017 yılı değerlendirilirken 2018 yılı hedefleri de paylaşıldı.


Dünya liderliğini elinde tutmaya devam edecek


Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, 2017 yılını değerlendirdi. “2017 yılı Türk Ytong için yine oldukça verimli bir yıl oldu. Üretim kapasitemiz ve satışlarımızla sektör liderliğini sürdürürken, yepyeni bir ürün ile ısı yalıtım sektörüne giriş yaptık. Bu yıl içerisinde açmayı hedeflediğimiz 50 milyon Euro yatırım tutarına sahip Dilovası tesislerinin temelini attık. Özellikle son çeyrekte ekonomide kendini gösteren belirsizlik ve hareketliliğe rağmen, Türk Ytong büyüme trendini devam ettirdi. Bu noktada siz değerli yetkili satıcılarımızı ayrıca tebrik etmek isterim. Sizlerin varlığı, Türk Ytong’a olan inancınız ve bağlılığınız, sektördeki gücümüzün en önemli güvencesi…” 

 

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel ise konuşmasında Türk Ytong’un gazbeton sektörüne önderlik etmeye devam edeceğini belirtti: “Sektörümüz, yarattığı iş hacmi, katma değer ve istihdam olanaklarıyla ülke ekonomisi için kaldıraç görevini üstleniyor. Bu bilinçten hareketle hem ülkemiz hem de sektörümüz adına başarılı işler yapmaya devam edeceğiz. 2018 yılında devreye alacağımız istihdam ve enerji tasarrufu açısından ülkemize ve bölgeye önemli katkılar sağlayacak Dilovası Tesisimiz, teknolojisi ve kapasitesiyle, bünyesinde yer alacak Ytong Akademi Eğitim Merkezi ve Ar-Ge Merkezi ile Türk inşaat ve gazbeton endüstrisinin çıtasını üst seviyelere taşıyacak modern bir donanıma sahip olacak.” dedi.


2018 yılı satış hedefleri için bir değerlendirme yapan Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak ise yeni ürünler ve gelişmeler hakkında bilgi verdi. 


Geri Dön