23 / 04 / 2024

Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı

Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong, KKTC’de 47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. 

Suzuki S-Cross'ta düşük faizli kredi imkanı!

Suzuki Motorlu Araçlar Paz. A.Ş., S-Cross modeli için cazip bir fırsat sunuyor. Başlangıçta yüzde 1,79 faizli bir kredi avantajıyla, Suzuki Motorlu Araçlar Paz. A.Ş. yetkili satıcılarından 2023 model yılı, sıfır kilometre Suzuki S-Cross'u satın alabilirsiniz.

Skoda Fabia Nisan ayında zamlandı mı? %1,99’a varan kredi olanakları sizi bekliyor

Skoda Fabia Monte Carlo, günlük sürüşünüzü olabildiğince konforlu ve güvenli hale getirir. %1,99’a varan kredi imkanı ve çok özel fırsatlar ile  ŠKODA Yetkili Satıcılarında sizleri bekliyor. Skoda'nın Nisan fiyatları merak ediliyor. Peki 05 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Uyanık instagram satıcılarına karşı uzmanlar uyardı! “İade almıyorum” yok!

Pek çok kişi için pratik ve kolay bir yöntem olarak alışkanlık haline gelen instagram gibi platformlardan veya özellikle alışveriş için açılmış uygulamalardan alışveriş yapıyor.  Belli bir dükkan ve muhatap olmadığı için bazı satıcılar ise uyanıklık yaparak bunu fırsata çevirmeye çalışıyor ve ürünü

 Ford Fiesta'da harika kampanya! 0 km fırsatını kaçırmayın... İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

 Aracınızı yenilemek istiyorsanız Ford'un size güzel bir teklifi var. Ford yetkili satıcılarından 0 km Ford Fiesta model binek araç satın alımına  tavsiye edilen perakende satış fiyatına ek %2 peşin alım indirimi desteği sunulacak. Peki Ford Fista 2023 fiyatı ne kadar?

Ford'dan 2023 Ocak ayına özel harika kampanya! 0 km fırsatını kaçırmayın... 5 Ocak fiyat listesi

Ford'dan bu aya özel Binek araçlarda peşin alımlarda indirimi desteği, Ford yetkili satıcılarından satın alınacak 0 km, Fiesta, Puma, Ecosport ve Focus model binek araç alımlarında geçerli.tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına ek %2 peşin alım indirimi desteği sağlanacaktır. Peki Ford Fiesta 0 km f

Ekspertiz fiyatları üçe katlandı, alıcı da satıcı da tavan fiyat istiyor

İkinci el otomobil satışlarında satıcıya ve alıcıya getirilen ekspertiz raporu şartı fiyatların yükselmesine neden oldu. Tüketici dernekleri ve otomobil satıcıları ekspertiz raporuna tavan fiyat getirilmesini istiyor.

Seat’tan kaçırılmaz fırsatlar! Seat 6 Ekim 2022 fiyat listesi

SEAT Ibiza’lar 450.000 Türk Lirası’ndan başlayan fiyatlarla showroomlardan satın alınabiliyor. SEAT Arona 615.000 Türk Lirası, SEAT Ateca ise 890.000 Türk Lirası başlangıç fiyatlarıyla SEAT yetkili satıcılarında sahiplerini bekliyor.

Vestel televizyonlarda büyük fırsat! 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

32 inç ve üzeri Vestel TV'lerde kaçırılmayacak fırsatlar! 30 Eylül 2022 tarihine kadar Vestel yetkili satıcılarından ya da web sitesinden alınacak olan televizyonlar için uygulanacak indirim sonrası fiyatlar ne olacak? İşte Vestel TV'ler için yapılan kampanya ve fiyat listesi...

Tapucom'dan bireysel satıcılara sıfır masrafla gayrimenkulleri satma fırsatı!

Değerinde tapu satmanın en hızlı ve kolay yolunu sunan Tapucom, kurumlardan sonra şimdi de bireysel satıcılar için gayrimenkullerini ücretsiz bir biçimde satma fırsatı sunuyor.

Nissan X Trail maksimum konfor, minimum fiyat! Nissan X Trail ne kadar? İşte Nissan X Trail 24 Mayıs 2022 fiyat listesi

Premium dizayn ve güvenli sürüşün birinci sınıf konfor ile buluştuğu Nissan X-Trail, Nissan yetkili satıcılarında sizleri bekliyor. Peki Nissan X-Trail ne kadar? Nissan X-Trail fiyatı kaç lira? İşte Nissan X-Trail 24 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Nissan X Trail birinci sınıf konfor! Nissan X Trail ne kadar? İşte Nissan X Trail 2022 fiyat listesi

Premium dizayn ve güvenli sürüşün birinci sınıf konfor ile buluştuğu Nissan X-Trail, Nissan yetkili satıcılarında sizleri bekliyor. Geniş iç hacmi ve üstün konforuyla ailenize ve sevdiğin her şey için yeterince yer var. Peki Nissan X-Trail ne kadar? İşte Nissan X-Trail 2022 fiyat listesi..

Vestel'den kurutma makinesi almak için tertemiz fırsat! Vestel kurutma makineleri Mart 2022 fiyat listesi!

Vestel’den çamaşırlarınızı hem yıkayan hem kurutan kampanya devam ediyor. Kampanya 1-31 Mart 2022 tarihleri arasında, Vestel Yetkili Satıcıları ve Vestel resmi internet sitesinde geçerli olarak planlandı. İşte Vestel kurutma makineleri Mart 2022 fiyat listesi...

BDDK’nın açıklanmasına göre otomotiv pazarı yeniden canlanıyor!

Otomobil sahibi olmak isteyenler taşıt kredilerine gelen yeni düzenlemeden yararlanabilecek. Bu sayede Türkiye'nin otomotiv pazarındaki payı artacak mı? Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği Başkanı Turgay Mersin konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı Haberi

Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı

“Büyük Düşün” sloganıyla gerçekleştirilen toplantıda Türk Ytong Yetkili Satıcıları ve Ytong Satış Ekibi hedefleri büyüterek 2018 yılına coşkulu bir başlangıç yaptı.

Üretimde dünya lideri Türk Ytong KKTC’de düzenlenen 47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi.

47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı'na Türk Ytong Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yöneticileri, Yetkili Satıcıları ve Satış-Pazarlama yöneticileri katıldı. Toplantıda 2017 yılı değerlendirilirken 2018 yılı hedefleri de paylaşıldı.


Dünya liderliğini elinde tutmaya devam edecek


Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, 2017 yılını değerlendirdi. “2017 yılı Türk Ytong için yine oldukça verimli bir yıl oldu. Üretim kapasitemiz ve satışlarımızla sektör liderliğini sürdürürken, yepyeni bir ürün ile ısı yalıtım sektörüne giriş yaptık. Bu yıl içerisinde açmayı hedeflediğimiz 50 milyon Euro yatırım tutarına sahip Dilovası tesislerinin...