27 / 04 / 2024

Ytong Çatalca şubesi

Ytong Çatalca şubesi

Isı yalıtımı ürünleri imal eden Türk Ytong. grubun küresel ölçekteki ilk yeşil tesisini Çatalca'da kurdu. Firma, yeni tesisiyle, enerji ve hammadde konusunda verirmliliği artırmayı amaçlıyor.

Tezcanlar Orman Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Tezcanlar Orman Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şubesi Çatalca'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Çelik tarafından kuruldu.

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi Çatalca'da 53 milyon 855 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gürhan tarafından açıldı.

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi açıldı!

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi bugün Çatalca'da 59 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Döğme tarafından açıldı.

İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir İnanır tarafından açıldı.

Resaş Yapı Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Resaş Yapı Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çatalca Şubesi bugün Çatalca'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Bozyel tarafından açıldı.

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca şubesi açıldı!

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi bugün Çatalca'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Köklü Orman Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Köklü Orman Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Modı Internatıonal Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Modı Internatıonal Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi Çatalca Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ytong'dan Çatalca'ya çevre dostu bina yatırımı!

Türk inşaat sektörünün gelişimine önemli katkılar sağlayan Ytong, İstanbul-Çatalca'da 30 milyon euro'luk yatırımla, yüksek teknolojili yeni üretim tesisini devreye aldı.

Teknik Yatırım İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Teknik Yatırım İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çatalca Şubesi, Abdulkadir Sancaktutan Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Çatalca'da açıldı.

Bakoz Gıda Sanayi Dış-İç Ticareti Turizm İnşaat Taahhüt ve Arsa Ticaret Limited Şirketi Kaleiçi Şubesi açıldı!

Bakoz Gıda Sanayi Dış-İç Ticareti Turizm İnşaat Taahhüt ve Arsa Ticaret Limited Şirketi Kaleiçi Şubesi, Aykut Çırakoğlu Şube Müdürlüğü'nde 650 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Çatalca'da açıldı.

Ytong, Çatalca'da ilk yeşil tesisini kurdu!

Isı yalıtımı ürünleri imal eden Türk Ytong. grubun küresel ölçekteki ilk yeşil tesisini Çatalca'da kurdu. Firma, yeni tesisiyle, enerji ve hammadde konusunda verirmliliği artırmayı amaçlıyor.

Ytong Çatalca şubesi Haberi

Ytong Çatalca şubesi

2015 yılında, 30 milyon Euro yatırımla devreye aldıkları fabrikanın, Türkiye'deki altıncı tesisleri olduğunu kaydeden Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, söz konusu tesisle yıllık 400 bin metreküp üretim kapasitesine ulaşacaklarını kaydetti. Yeni tesislerinde yanmaz ısı yalıtım levhası 'Multipor'u üreteceklerini açıklayan Erel, "Multipor, inovasyon ürünü olan Ytong ısı yalıtım plağının bir adım daha ötesinde olacak. Ürünle, sürdürülebilir yapılaşma, enerji verimliliği ve yangın güvenliği gibi konularda beklentileri karşılamak istiyoruz" diye konuştu. 


Firmalarının Multipor yatırımıyla ısı yalıtımında üretim kapasitesini beş kat artıracağım vurgulayan Gökhan Erel, yılda 1 milyon metrekare mantolamaya alternatif yanmaz ısı yalıtımı üreteceklerini kaydetti. Yeni tesisle birlikte enerji ve hammadde konusunda verimliliği artıracaklarını söyleyen Gökhan Erel, Türk Ytong'un üretiminin, yüksek oranda iç pazara yönelik olduğunu dile getirdi. Çatalca'daki fabrikalarıyla kapasitelerinin kademeli...