08 / 12 / 2025
fuzul

yüksek mühendis mimar Ertem Ertunga

yüksek mühendis mimar Ertem Ertunga

Yüksek Mühendis Mimar Ertem Ertunga kimdir? Ertem Ertunga, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertem Ertunga, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Yüksek Mühendis Mimar Ertem Ertunga..

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç’tan yeni deprem açıklaması geldi!

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç yaptığı paylaşımda Kütahya depremi ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda depremin olduğu konumda daha büyük deprem olmayacağını belirtti.

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç açıkladı: Marmara’daki depremler büyük depremin habercisi mi? 

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Marmara’daki depremlerin büyük depremin habercisi olmadığını söyledi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Batuhan Tozburun: Depremle mücadeleye zeminden başlanmalı!

Tanyer Yapı Zemin Grubu Koordinatörü İnşaat Yüksek Mühendisi Batuhan Tozburun, yaptığı açıklamada depremle mücadeleye zeminden başlanması gerektiğini dile getirdi.

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç’tan 6,5 şiddetinde deprem uyarısı!

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç sosyal medya hesabı üzerinden Şanlıurfa depremi ile ilgili olarak bir paylaşım yaparak, “6 buçuk civarında deprem riski var.” dedi.

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç’tan 7 üzerinde deprem uyarısı geldi!

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Bandırma-Sarıköy fayında 7 üzerinde deprem riski var. ” dedi.

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç uyardı: Ülkemizdeki bir sonraki büyük depremin adresi Yedisu fayı olabilir!

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Ülkemizdeki bir sonraki büyük depremin adresi Yedisu fayı olabilir” dedi.

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç’tan 6.7 büyüklüğünde deprem uyarısı!

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç sosyal medya hesabı üzerinden Denizli depremi ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda 6.5-7 arası deprem uyarısı yaptı. 

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç’tan 6.5-7 şiddetinde deprem uyarısı!

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç Van depremi ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda “Fayın potansiyelini göze aldığımızda 6.5-7 arası deprem üretebilir.” Dedi.

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç’tan Gümüşhane depremi açıklaması: Yedisu fayı bölge için risk taşıyor!

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç sosyal medya hesabı üzerinden Gümüşhane depremi ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda “Yedisu fayı bölge için risk taşıyor.” ifadelerini kullandı.

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç’tan 7 büyüklüğünde deprem uyarısı!

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç sosyal medya hesabı üzerinden Bingöl depremi ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda bu fayın 7 üzeri büyüklükte deprem potansiyeli olduğunu belirtti.

Jeofizik Yüksek Mühendisi Melih Baki’den 5.9 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Jeofizik Yüksek Mühendisi Melih Baki  resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 5.9 büyüklüğünde deprem uyarısı yaptı. İşte Melih Baki’nin konu ile ilgili o paylaşımı…

Jeoloji Yüksek Mühendisi’nden 6.5 büyüklüğünde deprem uyarısı!

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dün meydana gelen depremin, İstanbul'da tek riskli bölge olan Kumburgaz Çukuru Fayı ile ilgili bir deprem olduğunu belirterek, bu fayda 6.5 büyüklüğünde deprem potansiyeli olduğunu söyledi.

Jeofizik Yüksek Mühendisi’nden 4 şehir için deprem uyarısı! 

Jeofizik Yüksek Mühendisi Melih Baki sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda deprem uyarısı yaptı. İşte Melih Baki’nin o paylaşımı…

yüksek mühendis mimar Ertem Ertunga Haberi

yüksek mühendis mimar Ertem Ertunga

Ertem Ertunga kimdir?

Ertem Ertunga, 1966 yılında Düsseldorf’ta kurulan “Lambart & Partners”ın devamı niteliğindeki “Ertem Ertunga Mimarlık ve Şehir Planlamacılığı Grubu”nu 1979 senesinde kurdu. 


İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olan Ertem Ertunga, birçok uluslararası ödül, yayın ve profesyonel başarısından aldığı destekle, müşterilerine yenilikçi, işlevsel, çevreye saygılı ve ekonomik tasarım çözümleri sunmayı amaç edinmiştir.


Ertem Ertunga tasarımındaki mükemmeliyet ve kişiselleştirilmiş müşteri ilişkileri ile tanınmaktadır. Ana amacı sürekli kaliteli servis, yaratıcı tasarımlar ve fonksiyonel çözümler ile müşteri ihtiyaçlarını karşılayacak tatmini sağlamak ve beklentilerin ötesine geçmektir.


40 yılı aşkın tecrübesi kendisine profesyonellik ve tasarım kalitesi açısından olağanüstü bir bilinirlik kazandırmıştır.


Ertem Ertunga’nın renkli kişiliği, sanata olan yakınlığı, ve mükemmeliyeti hedefleyen sürekli arayışı mimari projelerine güçlü bir şekilde yansımaktadır.


İletişim bilgileri:

Ertem Ertunga Mimarlık 


Kaya Aldoğan Sok. No:15 Kat:2

34394 Zincirlikuyu İstanbul -...