25 / 04 / 2024

yüksekova havaalanı açıldımı

yüksekova havaalanı açıldımı

Hakkari Yüksekova Havalimanı'nda tarifeli seferler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun katılacağı törenle resmi açılışı bugün yapılacak havalimanına ilk yolcu uçağı iniş yaptı.

Ocak 2024 emekli maaşı zammında yüzdelik oran açıklandı mı? SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli zammında son dakika!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan Ocak 2024 emekli maaşı zammında yüzdelik oran açıklandı mı? İşte SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli zammında son dakika...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı?

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday dün ve bugün ÖSYM tarafından yapılan sınavda ter döktü. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı? İşte detaylar...

TOKİ İstanbul kura sonucu sorgulama Nisan 2023! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy kura sonucu açıklandı mı?

TOKİ İstanbul kura sonuçları merakla bekleniyor. TOKİ İstanbul kura sonucu sorgulama Nisan 2023! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy kura sonucu açıklandı mı? Başvuran şimdi baksın!

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022?

Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022 sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022? Peki alışveriş merkezleri 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2022? 

AVM'ler yılbaşında açık mı 2022?

AVM'ler yılbaşında açık mı 2022 sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2022? Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022? AVM'ler yılbaşında kaçta açılacak? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanacak?

AVM'ler yılbaşında açık mı 2021?

AVM'ler yılbaşında açık mı 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2021? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor 2021? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor 2021?

Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Türkiye'de İlk koronavirüs vakasının 11 Mart'ta görülmesiyle beraber, ekonominin en az hasarla ilerleyebilmesi için pek çok önlem alındı. Peki koronavirüs salgını konut kredi taleplerinde kredi musluklarını nasıl etkiledi? Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Otopark Yönetmeliği uzatıldı mı?

Otopark Yönetmeliği uzatıldı mı? Otopark Yönetmeliği ertelendi mi? Otopark Yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi açıldı!  

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öksüz tarafından açıldı.

Alışveriş Merkezleri yılbaşında açık mı 2020?

Alışveriş Merkezleri yılbaşında açık mı 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki Alışveriş Merkezleri yılbaşında açık mı 2020? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaça kadar açık? İşte AVM çalışma saatleri Ocak 2020...

AVMler yılbaşında açık mı 2020?

Türkiye'de bulunan alışveriş merkezleri genel olarak sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki AVMler yılbaşında açık mı 2020? AVM yılbaşı çalışma saatleri Ocak 2020...

yüksekova havaalanı açıldımı Haberi

yüksekova havaalanı açıldımı

Hakkari Yüksekova Havalimanı'nda tarifeli seferler başladı.  


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı törenle resmi açılışı bugün gerçekleştirilecek Hakkari Yüksekova Havalimanı'na, İstanbul'dan gelen Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli sefer yapan uçağı iniş yaptı.


Daha önce hava ulaşımını Van üzerinden sağlayan Hakkarililer, ilk kez ilçedeki havalimanından seyahat etmenin mutluluğunu yaşadı. Yüksekova'dan THY'nin tarifeli uçağıyla İstanbul'a giden vatandaşlar, yaklaşık 5 saat süren yolculuğun ardından Van'dan uçakla seyahat ettiklerini belirterek, bu durumdan kurtuldukları için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Başbakan Davutoğlu'na teşekkür ettiler. 


İran'dan Yüksekova'ya gelen ve aldığı biletle İstanbul'a giden İslam Bedevi, "İran'dan geliyoruz, ailemle İstanbul'a gideceğiz. Daha önce biraz zorlukla gidebiliyorduk. Uçağa binmek için Van'a gitmek zorundaydık ve yollar iyi değildi. Çok rahatsız oluyorduk. Şimdi çok güzel oldu. Buradan direkt olarak İstanbul'a...