29 / 03 / 2024

yüksekova havaalanı seferleri başladımı

yüksekova havaalanı seferleri başladımı

Hakkari Yüksekova Havalimanı'nda tarifeli seferler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun katılacağı törenle resmi açılışı bugün yapılacak havalimanına ilk yolcu uçağı iniş yaptı.

Uzman isimden korkutan açıklama: O şehirde her an büyük bir deprem olabilir!

Prof. Dr. Azad Sağlam Selçuk, Yüksekova'nın zeminine ve üzerinde bulunduğu fay hattına dikkat çekerek, her an büyük bir deprem olabileceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Şefliği o ilde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak. İlgili taşınmazların fiyatları açıklandı.

Hakkari Yüksekova’ya TOKİ geldi! 160 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Hakkari Yüksekova projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Hakkari Yüksekova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Hakkari Yüksekova 2022 sosyal konut projesi...

Yüksekova Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 3 arsa satıyor!

Hakkari İli Yüksekova Belediye Başkanlığı, Hakkari Yüksekova'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Hakkari Yüksekova'da terör mağduru aileler yeni yuvalarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova Esenyurt mahallesinde hayata geçirilen 1.355 konutun inşaatı tamamlanıyor.

Hakkari Yüksekova'daki terör mağduru aileler konutlarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova'da terör mağdurları için inşa edilen toplam 3 bin 63 konuttan 506 tanesinin kura çekilişi yapıldı.

Yüksekova'da kaçak yapılaşmaya müsaade yok!

Hakkari'de görevlendirme yapılan Yüksekova Belediyesi, senelerdir özlemi duyulan su, yol, altyapı gibi hizmetleri bir bir hayata geçirerek ilçe halkının da refah düzeyini yükseltiyor.

Yüksekova'nın imar planı askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından hazırlanan  Hakkari'nin Yüksekova'nın imar planı iki etap halinde askıya çıkarıldı. 

Hakkâri Yüksekova'da 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Hakkari'de devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Kente yapılan yatırımlar arasında 5 yıldızlı otel inşası da bulunuyor.

Yüksekova'daki İran Pasajı yıkıldı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dere yatağı üzerinde kurulan ve 24 yıl boyunca hizmet sunan İran Pasajı, değişim ve dönüşüm programı nedeniyle yıkılıyor.

Hendek olaylarında evleri yıkılan Yüksekovalılara konutları teslim edildi!

2016'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmalarda Hakkari Yüksekova'da birçok ev ve iş yeri ağır hasarlandı. TOKİ tarafından 5 bölgede toplam 3 bin 64 adet konut inşa edilmeye başlandı.Tamamlanan bin 256 konutun 468'inin anahtarı bugün sahiplerine verildi...

Rönesans Holding, Rusya'nın en büyük havaalanı kompleksini inşa etti!

Rönesans İnşaat, Moskova Sheremetyevo Havalimanı'nın 15 milyon kapasiteli B tarminalini inşa etmişti. Havalimanı'nın C Terminalinin tamamlanmasıyla Rusya'nın en büyük havaalanı kompleksi tamamlanmış oldu...

Hakkari Yüksekova'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Hakkari ili, Yüksekova ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

yüksekova havaalanı seferleri başladımı Haberi

yüksekova havaalanı seferleri başladımı

Hakkari Yüksekova Havalimanı'nda tarifeli seferler başladı.  


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı törenle resmi açılışı bugün gerçekleştirilecek Hakkari Yüksekova Havalimanı'na, İstanbul'dan gelen Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli sefer yapan uçağı iniş yaptı.


Daha önce hava ulaşımını Van üzerinden sağlayan Hakkarililer, ilk kez ilçedeki havalimanından seyahat etmenin mutluluğunu yaşadı. Yüksekova'dan THY'nin tarifeli uçağıyla İstanbul'a giden vatandaşlar, yaklaşık 5 saat süren yolculuğun ardından Van'dan uçakla seyahat ettiklerini belirterek, bu durumdan kurtuldukları için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Başbakan Davutoğlu'na teşekkür ettiler. 


İran'dan Yüksekova'ya gelen ve aldığı biletle İstanbul'a giden İslam Bedevi, "İran'dan geliyoruz, ailemle İstanbul'a gideceğiz. Daha önce biraz zorlukla gidebiliyorduk. Uçağa binmek için Van'a gitmek zorundaydık ve yollar iyi değildi. Çok rahatsız oluyorduk. Şimdi çok güzel oldu. Buradan direkt olarak İstanbul'a...