25 / 04 / 2024

Yüksel Uzun kira talebi

Yüksel Uzun kira talebi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnafın işyeri kirasının kamu tarafından ödenmesi çağrısı yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi bu çağrıya rağmen kiracısı esnafın ‘kira almayın’ talebini reddetti.

2016 yılı ev kira vergisi ne kadar?

1 Mart - 31 Mart tarihleri arasında kira gelir vergisinin mükellefleri tarafından ödenmesi gerekiyor. Peki, 2016 yılı ev kira vergisi ne kadar? 2016 yılı ev kira vergisi nasıl hesaplanır?

Yıllık kira artış oranı 2016 nedir?

Ev ve işyeri kiralamalarında mal sahibi ile kiracı arasında anlaşılan kira bedeli, sözleşmenin uzaması halinde zamlanıyor. Yapılan bu zam, yıllık olarak uygulanıyor. Peki, yıllık kira artış oranı 2016 nedir?

İsmet Yüksel: Yüreğir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

İsmet Yüksel "Yüreğir hem Doğu'dan gelenlerin, hem de Adana'nın kırsalından gelenlerin ilk yerleşim yeri. 400 binin üzerinde nüfusuyla, Yüreğir dün de bugün de hala sahipsiz. Yüreğir'de bir kentsel dönüşüme bir an önce başlamak gerekiyor."

Ali Yüksel: Dönüşümde metrekare fırsatçılığı yapılıyor!

Gayrimenkul Hukuk Enstitüsü Başkanı Ali Yüksel: "Herhangi birisi bir binadan 2 metrekarelik tapu alarak o binanın çürük olup olmadığının tespiti için başvuru yapabiliyor"dedi.

Yüksel Coşkunyürek İskenderun projeleri hakkında bilgi aldı!

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı

Yasal yıllık kira artış oranı nedir?

Ev veya işyeri kiralayan kiracılar, kira dönemi sonunda kiralamaya devam etmeleri halinde yıllık zam ile karşılaşabiliyor. Peki, yasal yıllık kira artış oranı nedir? Yıllık zam nasıl hesaplanır?

Yıllık kira artışı yüzde kaç?

Taşınmaz mal kiralamalarında kiracı ile anlaşılan kira bedeline sene sonunda zam yapılıyor. Zamlı kira bedeli bir kira dönemi boyunca ödeniyor. Peki, yıllık kira artışı yüzde kaç oranında yapılır?

Alaattin Yüksel'den İzmirli müteahhitlere destek sözü!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve bağlı derneklerin başkanları CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'i ziyaret ederek inşaat sektörünün yaşadığı sorunları aktardı.

2016 yılı lojman kira artışı!

Devlet memurları, kendilerine tahsis edilen kamu konutlarında belli bir kira bedeli karşılığında oturabiliyor. Peki, 2016 yılında lojman kiraları ne kadar arttı? İşte 2016 yılı lojman kira artışı oranları..

2016 yılı lojman kira bedelleri açıklandı mı?

Lojmanda ikamet eden devlet memurlarının kira bedeline yapılacak zamlar, Milli Emlak Genel Tebliği ile Maliye Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Peki, 2016 yılı lojman kira bedelleri açıklandı mı? Lojman kiraları ne kadar oldu?

Yüksel Akgül: 2016'da inşaat sektörünün önü açık!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 2016 yılında inşaat sektörünün iyi duruma geleceğini belirterek "Türkiye'nin ve inşaat sektörün önünü 2016 yılında son derece açık görüyorum. " dedi.

Yüksel Proje'nin acı günü! Şakire Akın vefat etti!

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın annesi Şakire Akın vefat etti. Şakire Akın'ın vefatı üzerine Yüksel proje başsağlığı mesajı yayınladı.

Abdülkadir Yüksel Yeşil Vadi'yi gezdi!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, Şahinbey Belediyesi'nin yaptırdığı Yeşil Vadi'ye hayranlığını "Tüm Türkiye burayı görmeli" sözleriyle anlattı.

Yüksel Uzun kira talebi Haberi

Yüksel Uzun kira talebi

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerleri kapatılan belediye kiracıları adeta şok yaşadı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'İşyeri kapalı olan esnafın kiralarını kamu ödemeli' açıklamasına karşılık turizm kenti Antalya'da tam tersi bir uygulamaya gidildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi kiracısı olan esnafın, "Kira almayın" talebini reddetti.

KİRALARI ALMAYIN

Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne, belediyenin kiracısı olan üyelerinin kiralarının kapalı oldukları dönemlere ait kiraların alınmaması talebini iletti. Oda Başkanı Yüksel Uzun, 21 Mart-11 Mayıs tarihleri arasında İçişleri Bakanlığı'nın tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tedbirleri kapsamında berber, kuaför ve güzellik salonlarının faaliyetlerini durdurduğunu bunun için esnafın kirasını ödeyemeyecek durumda olduğunu belirtti. Başkan Uzun, özellikle otogar ve toptancı hallerindeki esnafın kiralarının...