25 / 04 / 2024

yükselmesi beklenen altcoinler

yükselmesi beklenen altcoinler

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralardaki düşüş devam ederken, 29 Mayıs haftasına damga vuracak altcoinler açıklandı. İşte yatırımcıların merak ettiği o altcoinler...

Fuzul GYO'nun bu yıl satış hasılatı hedefi 2.4 milyar TL! 

Fuzul GYO tarafından Avrasya 2, Avrasya 3, Barbaros 48 ve diğer stoklardan bu yıl beklenen satış hasılatı rakamları açıklandı. İşte o rakamlar... 

Konut kredi faizlerinin yükselmesi konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar Konut kredi faizlerinin yükselmesinin konut satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Konut kredileri 2022 yıl sonuna göre yüzde 23,1 arttı: 443,3 milyar TL kredi kullanıldı! 

Faiz oranlarındaki aşırı artış ve kredi kullanmada miktar kısıtlamaları ile konut, taşıt, ihtiyaç gibi tüketici kredileri baskılanırken, gecikme faizlerinin yükselmesi, nakit avans limitinin düşürülmesi gibi zorlaştırıcı önlemlere rağmen, kredi ve kredi kullanımı arttı. İşte detaylar...

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

İnşaat sektörü 2024'ten umutlu! İnşaat malzemesi ihracatının yükselmesi bekleniyor! 

Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 55’incisi, ‘Ekonomide Rasyonel Zemine Dönüş Süreci; İnşaat Sektörü ve Malzeme Sanayisi için Beklentiler’ başlığı altında gerçekleştirildi. Toplantıda 2024 yılına ilişkin inşaat malzemeleri ihracatının yükselmesi bekleniyor. 

Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Bugün yüzde 1,24 yükselişe geçen bakır fiyatları son zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile hurda bakır fiyatlarına da zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Beklenen o rakam geldi! Uzman isim peş peşe açıkladı!

Son zamanlarda gümüş fiyatlarının yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu araştırırken uzman isimden peş peşe açıklama geldi.

Konut sektöründe düşük nabız: Kredi faizleri yükseldi satışlar çakıldı! 

Konut kredisinin yükselmesi ve bankaların kredi musluğunu kısması konut satışlarının düşmesine neden oldu. Bu kapsamda İZEKO Başkanı Güleroğlu, konut kredisi faiz oranlarının aşağı çekilmesi ve limitlerin de yükseltilmesi gerektiğini söyledi.

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doların geleceği rakam belli oldu

Enflasyonun her geçen ay yükselmesi ile döviz kurlarındaki hareket artmaya başladı. Dolar 27 liraya kadar yükselirken euro/TL kuru 30 lira oldu. Gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte doların geleceği rakam.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar resmen uçtu! Güncel hurda fiyat listesi açıklandı! 29 Haziran hurda fiyat listesi

Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviyeye ulaşan dolar kurunun 26 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları resmen uçtu! 29 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviye olan 25 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi.  Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Turizmde hedef büyük: 60 milyon turist 56 milyar dolar gelir!

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasıyla birlikte turizmde hareketlilik artarken Grand Yazıcı Club Turban Thermal Genel Müdürü Cihan Baykara, “Doların yükselmesi olumlu etki yarattı. Hedefimiz 2028’de 100 milyon turist ve 100 milyar dolar gelir” şeklinde konuştu.

Mevduat faizi ile politika faizi arasındaki makas iyice açıldı! Mevduat faizleri yüzde 50’ye kadar tırmanabilir!

Merkez Bankası düşük faiz politikasına devam etse de piyasa faizleri yüzde 40’lara kadar yükseldi. Yüksek montanlı TL mevduata verilen faiz oranı yüzde 40’lara kadar çıkarken, kredi faizleri ise yüzde 34 civarında. Böyle giderse KKM hesaplarında da faizin yüzde 50’ye kadar yükselmesi bekleniyor.

yükselmesi beklenen altcoinler Haberi

yükselmesi beklenen altcoinler

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto para piyasasındaki düşüşler devam etse de bazı altcoinler bu haftaya haftaya bomba gibi girmeye hazırlanıyor. 

Peki hangi kripto paralar kazandıracak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...


1. 23 Mayıs-USDD!

Dün, Tron‘un stablecoini USDD, L Bank borsasında listelenecek. Bunun Tron'a etkisi nasıl olacak?

2. 24 Mayıs-Metis (METİS)!

Bugün, Metis (METİS), Youtube üzerinden yeni bir soru yanıt etkinliği gerçekleştirecek. Coinin geleceği ve projeleri hakkında çok aydınlatıcı olması bekleniyor.

3. 24 Mayıs-AGEUR!

Bugün, AGEUR, Discord kanalları üzerinden yeni bir toplantı ve birçok etkinlik gerçekleştirecek. Bu, AGEUR severlerin uzun zamandır beklediği şeyler arasında yer alıyor. 

Onedio'nun aktardığına göre, yeni haftaya bomba gibi girmesi beklenen altcoinler şu şekilde:

4. 24 Mayıs-Dijital Bits (XDB)

Bugün Dijital Bitler (XDB), başarılı kripto para borsası BitFinex üzerinde...