19 / 04 / 2024

yunanistan siyasetçi Yota Trigoni

yunanistan siyasetçi Yota Trigoni

Yunanistan'ın ünlü iş kadınlarından ve iktidardaki Yeni Demokrasi Partisi Oniki Adalar Sorumlusu Yota Trigoni, Türkiye'deki iş bağlantıları nedeniyle baskılara maruz kaldığını iddia ederek istifa etti..

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Siyaset bilimci isyan etti: Ev almak hayal, araba almak hayal, kirada oturmak bile hayal oldu! Ne için çalışıyoruz?

Siyaset bilimci Burak Yıldırım, kira fiyatlarındaki fahiş artışlardan dolayı vatandaşların kiralarını ödeyemediğini açıkladı. Yıldırım ekonomik koşulların zorluğundan bahsederek '' Ev almak hayal, araba almak hayal, kirada oturmak bile hayal oldu! Ne için çalışıyoruz?'' diyerek isyan etti.

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Altın yıktı geçti, dolar dur durak bilmiyor! Uzman isim olacakları peş peşe açıkladı! Eğer böyle giderse...

Siyasetçi Cemal Enginyurt kabine sonrasında altın ve dolar kurundaki gelişmeleri değerlendirdi ''altın yıktı geçti dolar kuru dur durak bilmiyor'' diyerek olacakları peş peşe açıkladı. 

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Borsa İstanbul’da depremin ardından yaşananlara tepkiler artarken duruma isyan edenlerin arasına AK Partili ünlü bir isim de katıldı. Peki, “Bu kişi görevden alınmalı” diyen ünlü siyasetçi kim ve yaptığı paylaşımla kimi işaret etti?

Dolar bozdurmayı düşünenler varsa dikkat! Ünlü siyasetçi doların kontrolden çıkacağı tarihi açıkladı

İstanbul Milletvekili ve Mali Müşavir Özgür Karabat dolarla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Yunanistan Dışişleri: Kanal İstanbul’un yapımı Türkiye’nin iç meselesidir!

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandros Papaioannou, Kanal İstanbul’un yapımının Türkiye’nin iç meselesi olduğunu söyledi.

Kadir Topbaş hayatını kaybetti!

Türk mimar, iş adamı, siyasetçi ve Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yunanistan, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği anlaşmasının sonlandırılmasını istedi!

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Avrupa Komisyonu'nun Genişleme Başkanı Oliver Varhelyi'ye yazdığı mektupta Türkiye ile olan Gümrük Birliği anlaşmasını sonlandırmanın değerlendirilmesini talep etti.

Çarpık kentleşme ve rant telaşı felaket getirir!

Ünlü mimar-şehircilik uzmanı ve siyasetçi Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, "Hormonlu koca şehirler, dünyanın başına bela olacaklar" diyor ve arazi ve yapı yağmacılarının insafsızca sürdürdükleri rant talanının günün birinde hepimizi bir felakete sürükleyeceğini belirtiyor...

Mimar Cem Cemil Öztürk vefat etti! 

Bir süredir kanser tedavisi gören mimar, kültür insanı, siyasetçi kimlikleriyle tanınan, Sözcü yazarlarından Saygı Öztürk'ün de yeğeni olan Cem Cemil Öztürk hayatını kaybetti...

Sinan Aygün kimdir?

İş adamı ve siyasetçi olan Sinan Aygün bugün kadar hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalıştı? İnşaat sektörüne ne zaman girdi? Sinan Aygün kimdir?

yunanistan siyasetçi Yota Trigoni Haberi

yunanistan siyasetçi Yota Trigoni


Yunanistan’ın ünlü iş kadınlarından ve iktidardaki Yeni Demokrasi Partisi’nin (ND) Oniki Adalar bölge sorumlusu Yota Trigoni, Türkiye’deki iş çevreleriyle ticari ilişkileri nedeniyle büyük baskılara maruz kaldığını iddia ederek, görevinden istifa etti. 


İstanbul’da Ayasofya Müzesi yakınlarındaki bir otelin hissedarlarından olan Trigoni, bunun için "görülmedik saldırılara maruz kaldığını" savunarak siyasi hayatına son verdiğini açıkladı. 


İstifa kararıyla ilgili Yunan basınına açıklama yapan Trigoni, "Son zamanda iş hayatımla ilgili görülmedik saldırılara maruz kaldım. Bir Türk otelinde hissedar olmam sorun yarattı. Bazı kişiler bunun siyasi kimliğimle bağdaşmadığını iddia etti. Oysa bu yeni değil, ben üç yıldan beri bu otelin hissedarıyım. Bu durum, partimin Güney Oniki Adalar örgütlenme sorumlusu görevimden istifa etmeme neden oldu” dedi. 


Yunanistan’da, kısa süre önce “Athens Trough my eyes” adlı fotoğraf sergisiyle sanat alanında...