19 / 04 / 2024

Yunuseli Havaalanı nerede

Yunuseli Havaalanı nerede

Yunuseli Havaalanı'nın arazisinin bir bölümünün Bakanlığa devredilmesinin gerekçesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yunuseli Havaalanı'nın arazinin akıbeti merak ediliyor!

Bursa'nın şehir merkezinde bulunan Yunuseli Havaalanı'nın bulunduğu arazinin havaalanı statüsünden çıkarılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yunuseli Havaalanı’nda inşaat başlıyor!

Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yunuseli Havaalanı’nın tekrar uçuşlara açılmasıyla ilgili inşaat çalışmaların da birkaç gün içerisinde başlayacağını söyledi.

Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Uzun zamandır Bursa'nın gündemi Yunuseli Havaalanı. Havaalanı tartışması beraberide imar tartışmalarını da getirdi. Peki Bursa'nın Yunuseli Havaalanı'nda son durum ne?

Bursa Yunuseli Havaalanı arazisinde ne yapılacak?

Bursa halkı son günlerde Yunuseli'ndeki eski havalimanı arazisinde ne yapılacağını merak ediyor. Peki Yunuseli arazisinde ne yapılacak? Bursalılar arazide ne istiyor?

Yunuseli Havaalanı arazisinin Bakanlığa devredilmesinin gerekçesi TBMM'de!

Yunuseli Havaalanı'nın arazisinin bir bölümünün Bakanlığa devredilmesinin gerekçesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yunuseli Havaalanı'nın arazinin akıbeti merak ediliyor!

Bursa'nın şehir merkezinde bulunan Yunuseli Havaalanı'nın bulunduğu arazinin havaalanı statüsünden çıkarılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

Alinur Aktaş'tan havaalanı arsası açıklaması!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kamuoyunda sıkça tartışma konusu olan ‘Doğanbey’in taşınması ve Yunuseli Havaalanı’nın kaldırılması yönündeki’ haberlerler ilgili açıklama yaptı.

Havaalanı yakınındaki yüksek binaların uçuş güvenliği sorunu mecliste!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Bursa Yunuseli Havaalanı'nın ticari uçuşlara kapatılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. İrgil, Bakan Arslan'a havaalanı yakınındaki yüksek binaların uçuş güvenliği sorununu sordu..

Bursa Yunuseli Havaalanı 16 yıl sonra açıldı!

Bursa'daki Yunuseli Havaalanı 16 yıl sonra açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yunuseli Havaalanı'nda gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı konuşmada, şehir içi ulaşım için her zaman çok çalıştıklarını söyledi.

Bursa Yunuseli Havaalanı için geri sayım başladı!

Yenişehir Havaalanı’nın açılmasının ardından 2001 yılında kapatılan Yunuseli Havaalanı’nın yeniden hava ulaşımına açılması için sürdürülen hummalı çalışmalarda sona gelindi.

Bursa Yunuseli Havaalanı'nın çalışmalarında sona gelindi!

Bursa' Yunuseli Havaalanı'nın yeniden hava ulaşımına açılması için sürdürülen çalışmalarda sona gelindi.

Yunuseli Havaalanı 16 yıl sonra yeniden açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: "İstanbul'da üçüncü havalimanının bitmesiyle buraya da uçuşlar tarifeli olarak başlayabilir. Ancak farklı Anadolu şehirlerine Yunuseli'nden 25-30 kişilik uçaklarla seferleri hızlandırmayı planlıyoruz" dedi.

Bursa Yunuseli Havaalanı’nındaki çalışmalarda sona gelindi!

Yenişehir Havaalanı’nın açılmasının ardından 2001 yılında kapatılan Yunuseli Havaalanı’nın yeniden hava ulaşımına açılması için Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 6 yıldır verdiği mücadele meyvesini verdi.

Bursa'da yatırıma 1 milyar 195 milyon TL'lik bütçe ayrılacak!

SABAH’ı ziyaret eden Başkan Altepe 2017 yatırımlarını anlattı. 1 milyar 195 milyon TL’lik bütçe yatırıma ayrılacak. Aslan payı ulaşıma harcanacak. İznik İnanç Turizmi'nin merkezi olacak, Uludağ sadece kışın değil 12 ay turist çekecek. Yunuseli Havaalanı yıllar sonra yeniden ulaşıma açılacak.

Yunuseli Havaalanı nerede Haberi

Yunuseli Havaalanı nerede

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Yunuseli Havaalanı'nın arazisinin bir bölümünün Bakanlığa devredilmesinin gerekçesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Kayışoğlu, ''Aşağıdaki sorularımın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yazılı olarak yanıtlaması konusunda gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim'' diye konuştu.

Kayışoğlu, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Bursa'ya uzun yıllar hizmet veren son dönemlerde kullanım dışı bırakılan 1 milyon 400 bin metrekarelik Yunuseli Havaalanı ile ilgili yapılan açıklamalar kamuoyunda merak uyandırmaktadır.''

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu'nun soruları:
1. Yunuseli Havalanı’nın 750 dönümünün  devredilmesinin gerekçesi nedir? 
2. Bakanlık, devraldığı bu alanda ne yapmayı planlamaktadır? 
3. Bursa'nın yeşil alan ihtiyacı için çok önemli olan bir bölgede kalan Yunuseli Havaalanı'nın tamamının dünyada örnekleri olduğu...