19 / 04 / 2024

yunuskent konutları 4. etap son durum

yunuskent konutları 4. etap son durum

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Konutları 3. ve 4. Etap'ın ihale tarihleri öne alındı.

TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 3+1 evi 4 bin TL'den başlayan taksitle satışa çıkardı! Başvurular 8 Eylül'de sona eriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 10 adet konutu uygun taksitlerle satışa sunduğunu ilan etti. Bu kapsamda konutlar 4 bin 52 TL'den başlayan taksit fırsatıyla satışa çıkarılacak.

TOKİ'den Eylül kıyağı: 4 bin TL'den başlayan taksitle ucuza konut müjdesi! 3+1 konutlar satışa çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 10 adet konutu satışa çıkaracağını ilan etti. Bu kapsamda konutlar 4 bin 52 TL'den başlayan taksit fırsatıyla satışa sunulacak.

Manisa Akgedik Yunuskent Konutları'nda ihale tarihleri değişti!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Konutları 3. ve 4. Etap'ın ihale tarihleri öne alındı.

Körfezkent 4. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar 4 Ağustos tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4'üncü Etap 2019 revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Körfezkent 4. Etap) projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Samsun Vezirköprü alt gelir başvuruları 4 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı alt gelir projesinde yer alan konutlar 4 Kasım'da satışa çıkıyor.

TOKİ Manisa Yunuskent konutlarında sona geliniyor!

Manisa Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında sona yaklaşıldı. Başkan Mehmet Çerçi, konutlar ile ilgili olarak, “Proje sorunsuz ilerliyor” açıklamasında bulundu...

Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı...

Geleceğin konutları 4 akımla şekillenecek!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, geleceğin konut trendlerine 4 akımın şekil vereceğini söyledi. Çelik, "Sürdürülebilirlik, duyarlı mimari, birlikte yaşam ve yapay zeka sektöre yön verecek" ifadesini kullandı...

Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi nin (Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap) projesinin Geçici Kabul Tutanağı'nı onayladı.

Terör mağdurları konutlarına kavuşacak!

Şırnak'ta terör mağdurları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) yaptırılan konutlar 4 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek...

Akgedik Yunuskent Konutları'nda ilk etap tamamlandı!

Manisa İli Yunusemre ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Yunuskent Konutları'nda ilk etap tamamlandı.

yunuskent konutları 4. etap son durum Haberi

yunuskent konutları 4. etap son durum

Yunusemre Belediyesi'nin, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile hayata geçirdiği ve içerisinde Akgedik 5500 konutun yer aldığı Yunuskent Konutları'nda 3. ve 4. Etap'ta ihale tarihleri değişti. 980 konutun yer aldığı 3. etap projesinin ihalesi 13 Temmuz Salı, 366 konutun bulunduğu 4. etap projesinin ihalesi ise 14 Temmuz tarihinde yapılacak. Yunusemre Belediyesi'nde yer alan habere göre; 2016 yılında temeli atılan proje ile 2 bin 600 vatandaşın ev hayali gerçek oldu. Bölgede yeni bir yaşam alanı kurulduğunu söyleyen  Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi proje ile ilgili süreci yakından izlediğini dile getirdi. 

Çalışmalara yönelik açıklama yapan Çerçi, "Daha önce kuralarını çektiğimiz 3. ve 4. etap projemizin ihale tarihleri 2-3 Ağustos olarak açıklanmıştı. Ancak bu tarihler yaklaşık 3 hafta öne çekilerek 13-14...