19 / 04 / 2024

Yüreğirin çehresi değişecek

Yüreğirin çehresi değişecek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Yüreğir ilçesi muhtarları ile bir araya geldi. Yüreğir ilçesine yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgi vere Sözlü Yüreğir'e yapılacak yeni yatırımların müjdesini verdi. İlçenin çehresinin değişeceğini açıkladı.

TÜİK açıkladı: Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 9,1'e çıktı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre Türkiye'de işsizlik oranı, Ocak ayında bir önceki aya göre 0,2 puan artış göstererek yüzde 9,1 şeklinde oldu. Açıklanan rakamlara göre bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 214 bin kişi şeklinde belirlendi.

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 9,2'ye geriledi! Ocak 2014'ten bu yana en düşük oran!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de işsizlik oranı, Ağustos yaında bir önceki aya göre 0,2 puan azalış gösterdi ve yüzde 9,2'ye geriledi. Söz konusu bu oran, 2014 yılının Ocak ayından bu yana en düşük işsizlik oranı şeklinde kayıtlara geçti.

Kiralık evlerde yeni dönem 3 gün sonra başlıyor! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Kira uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturacak olan arabuluculuk sistemi 3 gün sonra resmen başlıyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Aile Bakanlığı ödeme takvimi değişti. Flaş gelişme. Büyük zam geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödenen paralarla ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Elde edilen bilgiye göre ödeme takvimi değişti. Ancak vatandaşların alacağı paralar ciddi oranda zamlar yapıldı.

Kirada yüzde 25 artış kısıtlaması Temmuz’da bitiyor. Bu tarihten sonra dengeler nasıl değişecek? Uygulama uzatılacak mı?

Konut kiralarının astronomik rakamlara çıkması üzerine getirilen ve 1 Temmuz’da sona erecek yüzde 25 sınırının uzatılması sektörde dengeleri değiştirecek. Uzmanlar, özellikle yatırım için konut alanların sayısında düşüş öngörüyor.

Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareket ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak.

Benzine yeni zam geliyor! Duyan resmen buz kesti! Tabela bu tarihte değişecek! Opet, BP, 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Sürücüler indirim beklerken yine zam haberi geldi. Benzin fiyatları bu tarihte değişecek. Peki benzine ne kadar zam gelecek? İşte güncel Opet, BP, PO, Total, Shell 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altının efendisi İslam Memiş yıl sonu tahminini değiştirdi! Altını olanların resmen içi yandı! Hemen bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken altının efendisi Altının efendisi İslam Memiş yıl sonu tahminini değiştirdi... Altını olanların resmen içi yandı... Hemen bakın...

İmar barışıyla ilgili şok gelişme! Resmen Meclis'e geldi! İmar Kanunu değişecek mi?

TBMM'ye sunulan İmar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapıları ilgilendiren adımlar atılacak. Peki İmar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile neler değişecek? İşte ayrıntılar...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Mesai saatleri değişecek mi? Uzman isim yanıtladı…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in mesai saatlerine ilişkin açıklamaları, ¨Mesai saatleri değişecek mi?¨ sorusunu akıllara getirdi. Vergi Uzmanı Muhammet Bayram, milyonlarca çalışanın merak ettiği soruyu yanıtladı...

Konutta yeni KDV sistemiyle neler değişecek?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektöründe şimdi de KDV gündemde. Peki konutta yeni KDV sistemiyle neler değişecek?

Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'da neler değişecek?

Uzmanlar tarafından yapılan uyarılara ve bütün tepkilere karşın süreci hızla devam eden Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in imar uygulamasının onaylanmasıyla yeni bir tartışma gündeme geldi. Peki Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'da neler değişecek?

Yüreğirin çehresi değişecek Haberi

Yüreğirin çehresi değişecek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Yüreğir ilçesi muhtarları ile bir araya geldi.Büyükşehir Belediyesi olarak. Yüreğir ilçesine yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Sözlü Yüreğir'e yapılacak yeni yatırımların müjdesini verdi. İlçenin çehresinin değişeceğini açıkladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü. Seyhan Oteli'nde Yüreğir ilçesi muhtarları ile bir araya geldi. Yüreğir1 in sorunlarına değinen Başkan Hüseyin Sözlü. "Adana'da kimse bizden ortalama bir hizmet beklemesin. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet sunma noktasında kesinlikle farklı olacağız ve sözlerimizi yerine getireceğiz. Herkesin bir fikri, projesi vardır. Ama hizmet için de fırsat gerekir. Cenab-ı Allah da bunu bize nasip etti. İnşallah bu şerefi doya doya yaşarız" dedi. Kolay işler yapmadıklarına vurgu yapan Başkan Hüseyin Sözlü. "Hiçbir zaman enkaz muhabbetti yapmadık. Taleplerinizi her zaman için haklı...