25 / 04 / 2024

yurt ihalesi

yurt ihalesi

Yozgat'ta bin 200 kişilik öğrenci yurdu ve yarı olimpik yüzme havuzu temel atma törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yeni yapılacak yurtlar hakkında açıklamalarda bulundu....

Milli Emlak'tan Çanakkale'de imarlı arsa fırsatı! İhalesi 7 gün sonra!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale'de yer alan yurt alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 27 Haziran tarihinde yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 8 Ağustos'ta!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta saat 14:00'de yapılacak.

Çukurova Üniversitesi Sarıçam'da yurt yaptırıyor!

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü, Sarıçam'a bağlı Balcalı Mahallesi'nde yurt yaptırıyor. Yurt inşa ve irtifak hakkı tesisi ihalesi için teklifler 18 Nisan'a kadar verilebilecek..

TOKİ'den İskenderun'a 750 kişilik yurt!

Hatay İli İskenderun İlçesi 750 Kişilik Yurt ve 1 Adet Konferans Salonu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Üsküdar'da yurt binası inşaat işi 4,6 milyon TL'ye!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Selamali Mahallesi'nde arsa vasıflı taşınmazların üzerine Yurt Binası İnşaatı yapılacak. Yurt binasının kira ve işletme ihalesi İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından 14 Kasım'da yapılacak. 

TOKİ'den Denizli Çivril'e 400 kişilik yurt!

Denizli İli Çivril İlçesi 400 Kişilik Yurt Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Sakarya 400 kişilik yurt ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sakarya İli Karası İlçesi'ne 400 kişilik yurt yaptıracak. TOKİ tarafından inşa ettirilecek olan yurt ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Yozgat 1000 kişilik yurt ihalesi bugün!

TOKİ Yozgat 1000 kişilik (1184 kapasiteli) yurt binası, sosyal tesis ve 10 daireli lojman ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Karabük 1004 kişilik yurt ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez'de kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında inşa edeceği 1004 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Karaman 500 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Karaman İli bir adet 500 kişilik yurt inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

yurt ihalesi Haberi

yurt ihalesi


Kılıç açılış töreninde yaptığı konuşmada, özel sektörden 100 bin yatak kapasiteli yurt kiralamak için ihale sürecinin başladığını söyledi. Kılıç, "Burada ilan ediyorum. Listeyi bütün Türkiye ile paylaşıyorum. 80 il ve ilçemize yap kirala yöntemi ile özel sektörden 100 bin yatak kapasiteli yurt kiralamak üzere yarın ulusal gazetelerde ilana çıkıyoruz. Bir yandan da 165 şantiyede yurt inşaatlarına devam ediyoruz. Böyle 164 tane yurt şantiyesi var. Bunların kapasitesi de yaklaşık 80 bin. Mevcut yatak kapasitemiz 410 bin gelecek eğitim öğretim yılına yetişecek olan var yetişemeyecek durumda olan var. Hedefimiz gelecek eğitim öğretim yılına bu sene 310 bin olan yatak kapasitesini 450 bin yaparak girmektir. Para var mı var, gayret var mı var, azim var mı var, çalışkan bir kadro var mı...