25 / 04 / 2024

Yusuf 34 Metal İnşaat iletişim

Yusuf 34 Metal İnşaat iletişim

Yusuf 34 Metal İnşaat Ve Plastik Hammaddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldız tarafından kuruldu.

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Yetişen, Doğan Yetişen, İbrahim Yetişen ve Yusuf Yetişen ortaklığında kuruldu.

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Yeşilbağ tarafından kuruldu.

Ysfsmart Metal İnşaat Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Ysfsmart Metal İnşaat Elektrik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Irmak tarafından kuruldu.

Svc İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svc İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Irmak tarafından kuruldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kocaman tarafından kuruldu.

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan İşbilir, Mesut Kızılyar, Yunus Safa İşbilir ve Yusuf İşbilir ortaklığında kuruldu.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Haznedar 34 Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haznedar 34 Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Haznedar tarafından kuruldu.

Litek İnşaat Metal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Litek İnşaat Metal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Takıcak tarafından kuruldu.

Özdemir Taahhüt İnşaat Gemi Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Taahhüt İnşaat Gemi Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Özdemir ve Yusuf Özdemir ortaklığında kuruldu.

Görüşmeler tamamlandı! Maaşlara yüzde 34 ek zam! 180 bin kişiyi etkiliyor!

Türk Metal, Birleşik Metal-İş ve Özçelik-İş sendikalarından yapılan ortak açıklamaya göre; metal sektöründe çalışan 180 bin kişi için toplu sözleşme oranının üstünde yüzde 34 ek zam yapılacağı duyuruldu. İşte açıklamanın detayları...

Yusuf 34 Metal İnşaat iletişim Haberi

Yusuf 34 Metal İnşaat iletişim

Yusuf 34 Metal İnşaat Ve Plastik Hammaddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldız tarafından kuruldu.
 

Yusuf 34 Metal İnşaat Ve Plastik Hammaddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
METAL a.Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır,sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. b.Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatınıyapmak. c.Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını,ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Yusuf 34 Metal İnşaat Ve Plastik Hammaddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Yenişehir Mahallesi Bakü Cad. A Apt.No:6/116...