26 / 04 / 2024

Yusuf Akar

Yusuf Akar

Akaryapı Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Akar, Ayhan Arslan, Yusuf Akar tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

Akar Grup Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akar Grup Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Ghzayel ve Zahır Hamdoun ortaklığında kuruldu.

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

Yusuf 34 Metal İnşaat Ve Plastik Hammaddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf 34 Metal İnşaat Ve Plastik Hammaddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldız tarafından kuruldu.

İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu istifa etti!

3. Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştiren İGA İnşaat'ın CEO’su Yusuf Akçayoğlu dün yapılan yönetim kurulu toplantısını takiben istifasını verdi. 

İbrahim Yusuf Paşalar Cami restore ediliyor!

Malatya İbrahimpaşa Mahallesinde yer alan İbrahim Yusuf Paşalar Camisi restore edilecek.  Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser restorasyon hakkında açıklamalar yaptı. 

Nurettin Canikli'den Hulusi Akar'ın cami haberlerine açıklama!

Milli Savunma Bakanı Canikli, Orgeneral Akar’ın memleketinde cami yaptırdığına ilişkin haberler açıklama yaptı. 

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Kayseri'de cami yaptırıyor!

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, memleketi olan Kayseri'de cami yaptırıyor. Selçuklu motifleriyle bezenen cami yakında ibadete açılacak..

Çakar Emlak İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakar Emlak İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Orhan Çakar tarafından kuruldu. 

Akar İstanbul Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akar İstanbul Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ohamed A. M. Hamed tarafından 150 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a iki yılda 16 okul kazandırdık!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’a iş adamları aracılığıyla iki yılda 16 okul kazandırdıklarını belirtti.

Yusuf Ziya Paşa Külliyesi restore ediliyor!

Elazığ'ın Keban ilçesindeki 223 yıllık Yusuf Ziya Paşa Külliyesi restore ediliyor.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a estetik görünüm kazandıracağız!

Samsun’u estetik yönden güzelleştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz " Şehre estetik görünüm kazandırmak için çalışacağız." dedi.

Elazığ Yusuf Ziya Paşa Camisi restore edilecek!

Elazığ'ın Keban ilçesinde 1794 yılında ibadete açılan ve bugüne kadar kesintisiz hizmet veren tarihi Yusuf Ziya Paşa Camisi, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restore edilecek.

Yusuf Akar Haberi

Yusuf Akar

Akaryapı Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Akar, Ayhan Arslan, Yusuf Akar tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da kuruldu. Akaryapı Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Akaryapı Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Cevizli Mahallesi, Saraylar Caddesi, Sakarya Sokak,...