27 / 04 / 2024

Yusuf Duek

Yusuf Duek

Petek216 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nuri Petek Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yusuf Duek ve Murat Petek Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 50 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Yusuf Kaderli tek tek açıkladı: Borsa 4 binin altına düşer, dolar 24-25 TL'ye yükselir!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İİBF Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kaderli, borsa ve dolar ile ilgili öngörülerini peş peşe açıkladı. İşte o rakamlar...

Yusuf Şenel Kimdir?

Yusuf Şenel kimdir? Yusuf Şenel’in mesleği nedir? Yusuf Şenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Memet Ağırtaş tarafından kuruldu.

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi  Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Djebbı Ep Chebbı, Khaled Najem tarafından kuruldu.

Yusuf Akbal: Boş kalan rezidanslara talibiz!

Konaklamaya yeni bir bakış açısı getiren proptech şirketi New Inn Kurucu Ortağı Yusuf Akbal yaptığı açıklamada, "Boş kalan rezidanslara talibiz" dedi.

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Defne Samyeli ev sahibi Yusuf Araz'ın ödediği tazminatı beğenmedi!

Geçtiğimiz aylarda kira ödemediği gerekçesiyle ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, ev sahibine açtığı tazminat davasını kazanmıştı. Samyeli dava sonucunda ödenen 20 bin TL'yi yetersiz buldu.

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Defne Samyeli, ev sahibi Yusuf Araz'a tazminat ödeyecek!

Eski sunucu Defne Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'dan 20 bin TL tazminat aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'ın iftira attığıyla ilgili somut bir delile rastlanmadığı ifade edildi.

Yusuf Dağcan, Panora GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayı oldu!

Panora GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile çağrı dökümanları güncellendi. 

Yusuf Şimşek, İdealist GYO'dan ayrıldı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Yusuf Şimşek, görevinden ayrıldı.

Yusuf Araz, kirasını ödemeyen Defne Samyeli'yi icraya verdi! 

İş insanı Yusuf Araz, kiracısı olan Defne Samyeli'yi kirasını ödemediği gerekçesiyle icraya verdi.

Avrasya GYO Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Yusuf Duek Haberi

Yusuf Duek

Petek216 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nuri Petek Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yusuf Duek ve Murat Petek Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 50 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Petek216 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu, a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...