20 / 04 / 2024

Yusuf Namoğlu özgeçmiş

Yusuf Namoğlu özgeçmiş

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak İsaoğlu ve Yusuf İsaoğlu ortaklığında kuruldu.

Özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine zam gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı!

Son zamanlarda artan fiyatlar vatandaşların gündeminden düşmüyor. Okulların açılması ile birlikte gözler şimdi de özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine çevrildi. Peki özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine zam gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin konu ile ilgili açıklamalarda bul

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Bakan Kasapoğlu’ndan son dakika KYK borçları açıklaması! KYK borçlarında faizler silinecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Faize en karşı olan biziz" iddiasında bulundu. Peki KYK borçlarına dair iki formül ne? KYK borçlarının faizi silinecek mi? İşte detaylar...

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Ekrem İmamoğlu'nın seçim vaatleri yerine getirildi mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki CHP'li yönetimin göreve gelmesinin üzerinden toplam 21 ay geçti. Peki verilen vaatler yerine getirildi mi?

Kaktüs Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaktüs Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Yusuf Namoğlu özgeçmiş Haberi

Yusuf Namoğlu özgeçmiş

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Yusuf Namoğlu, 1947 tarihinde Rize'de doğmuştur. 


İstanbul Beşiktaş'da Ortaköy Kılıç Ali Paşa İlkokulunda okudu, Ortaköy Gazi Osman Paşa Ortaokulu ve Maçka Lisesinde okudu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümünden 1971 yılında, İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu.


Askerliğini yedek subay olarak bitirdikten sonra 1974 yılında iş hayatında serbest İnşaat Mühendisi olarak başladı. 1971 yılında futbol hakemliğine başladı, 1992 yılına kadar 21 sene hakemlik yapan Yusuf Namoğlu, bunun 12 yılını FİFA kokartlı hakem olarak görev yaptı. 1994 yılından itibaren Avrupa Futbol Birliğinde Gözlemci ve Maç Delegesi olarak görev yapmıştır.


1989 yılında Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin kurucu genel başkanlığı ve Türk Futbol Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.


1974-1978 yıllarında İnşaat...