19 / 04 / 2024

Yusuf Şimşek İdealist GYO

Yusuf Şimşek İdealist GYO

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Yusuf Şimşek, görevinden ayrıldı.

İdealist GYO yatırımcı ilişkileri birim yöneticilerini yayımladı!

İdealist GYO yatırımcı ilişkileri birim yöneticilerini yayımladı. İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin yatırımcı ilişkileri bölümünün yöneticilerini yayımladı.

Yusuf Şimşek İdealist Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yusuf Şimşek İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu.

Yusuf Şimşek kimdir?

22 Ekim 2013 günü yapılan açıklamaya göre İdealist GYO Pay Sahipleri ile İlişkiler Yöneticiliği görevinden istifa eden Yusuf Şimşek kimdir? İdealist GYO'da Yusuf Şimşek'in yerine kim getirildi?

Yusuf Şimşek İdealist GYO 'daki görevinden ayrıldı!

İdealist GYO Pay Sahipleri İle İlişkiler Birim Yöneticisi İstifası hakkında açıklama yaptı, İdealist GYO Pay Sahipleri İle İlişkiler Birim Yöneticisi İstifası hakkındaki detaylar haberimizdeki ekte yer alıyor...

‘Mehmet Şimşek’in bankacılarla görüşmesi sonra borsa yükselmeye devam edebilir’

Galata Menkul Araştırma Müdürü Yusuf Kavak, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bankacılarla gerçekleştireceği toplantının ve para politikası kurulu toplantısının ardından çıkacak sonuçlara göre borsanın yükselişinin devam edebileceğini ifade etti.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yusuf Şimşek, İdealist GYO'dan ayrıldı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Yusuf Şimşek, görevinden ayrıldı.

Turhan Şimşek kimdir?

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek kimdir? Turhan Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turhan Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turhan Şimşek...

Mehmet Şimşek: Vergi oranlarında artış öngörmüyoruz!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, " Önümüzdeki seneye ilişkin maktu vergiler var, enflasyon kadar artırılmazsa gelirlerimizin düşeceği alanlar var. Onun dışında vergi oranlarında artış görmüyoruz" dedi.

Bakan Şimşek uyardı: Vergi borçları için son tarih 1 Aralık!

Twoplam 1 milyon 665 bin kişinin başvuruda bulunduğunu ve 16,3 milyar liralık alacağın yapılandırıldığını bildiren Şimşek, "Vatandaşlarımız, başvuru süresinin 1 Aralık'ta dolduğunu unutmasın ve işlerini son günlere bırakmasın" uyarısı da yaptı.

Mehmet Şimşek: 16,3 milyar liralık alacak yapılandırıldı!

Maliye Bakanı Şimşek, "7 Kasım itibarıyla toplam 1 milyon 665 bin vatandaşımız başvuruda bulundu ve 16,3 milyar liralık alacak yapılandırıldı" diye açıklamada bulundu.

Mehmet Şimşek: Vergide artış öngörmüyoruz!

2015’in zor geçeceği ve vergilere zam geleceğine ilişkin yorumlara Maliye Bakanı Şimşek net yanıt verdi: “Vergide artış öngörmüyoruz.” Perşembe günü ise Başbakan yeni ekonomik paket açıklıyor.

Mehmet Şimşek: Çevreci e-Fatura ile 650 milyon TL tasarruf sağlandı!

Elektronik Fatura Kayıt Sistemi'ni hayata geçirdiklerini söyleyen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uygulamanın yararlarını anlattı. Şimşek, sistem ile 650 milyon lira tasarruf sağlandığını ve 100 bine yakın ağacın kesilmekten kurtarıldığını açıkladı.

Cemalettin Şimşek Kamalı'daki TOKİ binalarını inceledi!

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, hasar meydana geldiği iddia edilen Atakent Kamalı'daki TOKİ binalarını inceledi. Kontrolsüz gücün güç olmadığını dile getiren Şimşek TOKİ konutlarıyla ilgili açıklama yaptı..

Ahmet Şimşek: Karaman'da kurtarma çalışmaları sürüyor!

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Karaman'ın Ermenek ilçesinde bir kömür ocağında galeriyi su basması sonucu 18 işçinin mahsur kaldığı kazanın benzerinin 2009 yılında Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki bir madende meydana geldiğini hatırlattı.

Mehmet Şimşek: Sürdürülebilir büyüme için tasarruflar artırılmalı!

Büyümenin en önemli kaynağı, iki puanlık katkı ile net ihracat olacağını söyleyen Maliye Bakanı Şimşek, "Sürdürülebilir bir büyüme için düşük seviyelerdeki yurt içi tasarrufları artırılmalı" dedi

Mehmet Şimşek, 2015 yılı bütçesini sundu!

2015 yılı bütçesinin sunumunu gerçekleştiren Maliye Bakanı Şimşek,2014 yılında Türkiye'de büyümenin en önemli kaynağının 2 puanlık katkı ile net ihracat olacağını tahmin etiklerini söyledi

Yusuf Şimşek İdealist GYO Haberi

Yusuf Şimşek İdealist GYO

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yatırımcı İlişkiler Bölümü Yöneticisinin görevden ayrılması hakkında açıklama yaptı.

İdealist GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapan Yusuf Şimşek, görevinden ayrıldı. 

Yeni atanacak Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisinin adı, soyadı ve iletişim bilgileri ayrıca kamuya duyurulacak. 

İdealist GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (Tebliğ) 11'inci maddesi gereğince Şirketimizde Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Sn. Yusuf ŞİMŞEK bu görevinden ayrılmıştır. Yeni atanacak Yatırımcı İlişkileri  Bölümü Yöneticisinin adı, soyadı ve iletişim bilgileri ayrıca kamuya duyurulacaktır.

Yusuf Şimşek...