27 / 04 / 2024

Yusuf Torunoğlu

Yusuf Torunoğlu

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi; Yunus Torunoğlu, Yusuf Torunoğlu, Fatih Torunoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da Sultanbeyli'de kuruldu.

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak İsaoğlu ve Yusuf İsaoğlu ortaklığında kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Torunoğlu Kuyu Temel İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu Kuyu Temel İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cazır tarafından kuruldu.

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Alkan tarafından kuruldu.

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Ysf Temeloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Temeloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yusuf Fuat Temeloğlu tarafından kuruldu.

Ustaoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ustaoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Usta tarafından kuruldu.

Kaktüs Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaktüs Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Özdemiroğlu Altyapı İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Altyapı İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Muşuk Özdemir ve Yusuf Özdemir ortaklığında kuruldu.

İmtiyaz Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmtiyaz Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faysal Alammouri Alhasani ve Yusuf Yusufoğlu tarafından kuruldu.

Torunoğlu Hb İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu Hb İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Bağatarhan tarafından kuruldu.

Yusuf Torunoğlu Haberi

Yusuf Torunoğlu

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi; Yunus Torunoğlu, Yusuf Torunoğlu, Fatih Torunoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. 


Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Ahşap pencere, kapı ve bunların kasaları ve eşikleri ile ahşap merpen, tırabzan, veranda, parmaklık vb. imalatı 


Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Beykoz Caddesi, Kemerler Sokak,...