19 / 04 / 2024

yüzer gezer gemi nedir

yüzer gezer gemi nedir

Türkiye’nin ilk ve tek Yüzer/Gezer Amfibi Ekskavatörü'nün ithalatı Finlandiya’dan yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi IZSU'ya teslim edilen Finlandiya’da Patentli olarak imal edilen Amfibi Ekskavatörü bu hafta başı geldi..

Türkiye'nin doğalgazda 2028 yılı hedefi 2 katından fazla olacak...

Türkiye'de, son senelerde doğalgaz arz güvenliği için sıvılaştırılmış doğal gaz terminalleri ile beraber Yüzer LNG Depolama ve Yeniden Gazlaştırma Ünitelerini devreye sokulurken, depolama kapasitesini 2028 senesinin sonuna kadar mevcut 13,4 milyar metreküpe çıkması hedefleniyor. İşte haberin detayla

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi açıkladı! Görevde yükselmek isteyenler sıra sizde! Tarih belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüklerini ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Görevde yükselme sınavı tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Depremzedeye büyük müjde! Bir ilk gerçekleşiyor!

Deprem felaketinin ardından iş dünyası bölgeye yardım için seferberlik başlatırken, Karadeniz Holding ise, bir ilke imza atarak, 2 yüzer kenti Hatay’a göndereceğini duyurdu. Bir ilk olan bu yüzer kentler nasıl olacak, kaç kişiyi barındıracak? işte detaylar…

Özer Platform Vinç Otomotiv Gemi Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özer Platform Vinç Otomotiv Gemi Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Recep Özer tarafından kuruldu.

Rusya'ya gemi yat ihracatı patladı

2022 Ocak- Eylül dönemine bakıldığında ihracatı yükselen sektörlerden en yüksek artışı gemi yat ve hizmetleri sektöründe görmüş olup, rakamlar ise yüzde 32,4’lük artışla 4,8 milyar dolara dayandı.

Öğretmenleri sevindiren haber Bakan Özer'den geldi! Artık yüzde 50 indirimli olacak

Öğretmenleri mutlu edecek haberi Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı… Öğretmenler bugünden itibaren artık öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayacak.

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Rusya'dan ayçicek yağı taşıyan gemi geldi, üç büyük markette yağ fiyatları dip yaptı! İşte indirimli fiyat listesi!

Rusya’nın Yisk limanından hareket eden 5 bin 753 ton ayçiçek yağı yüklü gemi saat 20.00 sıralarında İstanbul Boğazı’na ulaştı. Yağların Türkiye sınırlarına ulaşmasıyla birlikte üç büyük markette ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı. İşte indirimli fiyat listesi!

Tonlarca ayçiçek yağı yüklü o gemi İstanbul’da!

Rusya’da bulunan Yeisk Limanı'ndan çıkan ve toplamda 6 bin 99 ton ayçiçek yağı taşıyan Lilac isimli yük gemisi İstanbul Boğazına ulaştı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı tamamlanıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı hızla devam ediyor. Bu kapsamda, Çanakkale Boğazı, inşaat nedeniyle tek yönde transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.

Dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini Türkler yapacak!

Türk mimarlık firması Hayri Atak Mimari Tasarım Stüdyosu, Katar’a dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini yapacak. Dünyada bir ilk olacak Eco-Floating Hotel, 2025 yılında hizmete açılacak.

Servet GYO Çelik Özer Endüstri Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Özer Endüstri Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

yüzer gezer gemi nedir Haberi

yüzer gezer gemi nedir


Erke Group tarafından yapılan açıklama şöyle:


Türkiye’nin ilk ve tek Yüzer Gezer Amfibi Ekskavatörü Türkiye’ye getirildi.

Türkiye’nin ilk ve tek  Yüzer/Gezer Amfibi Ekskavatörünün ithalatını Finlandiya’dan yaptık. İzmir Belediyesi IZSU ya teslim ettiğimiz Finlandiya’da Patentli olarak imal edilen Amfibi Ekskavatörümüz bu hafta başı geldi kurulumu testi yapıldı ve genel kabulü başarıyla tamamlandı.

Her türlü liman göl nehir temizliklerinde kolayca kullanılan pratik ve gerçekten verimli bir makine grubu olarak Tüm dünyada yıllardır kullanılmaktadır.Deniz hizmetleri verdiğiniz için sizlerin işine yarayacağını düşünerek bilgi sahibi yapmak istedik.

İzmir Belediyesi en yüksek yetkililerininde şantiye sahasında verdiği mesaj çok olumlu ve kısa oldu.’’Yıllardır çok büyük masraflar yaptık keşke bu makinayı daha önce tesbit...