26 / 04 / 2024

Yves Rocher

Yves Rocher

Dünyaca Ünlü Fransız kozmetik markası Yves Rocher makyaj malzemelerinde kampanya yaptı ve ürünlerinin fiyatını yüzde 20 indirdi. İşte tüm detaylar...

Yves Rocher 100. Mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı!

2010 yılında yüzde 100 Fransa sermayesiyle Türkiye pazarına giren ve Türkiye pazarında etkin bitkisel kozmetik ürünleriyle farklılaşan Yves Rocher 100. Mağazasını geçtiğimiz hafta sonu Mall Of İstanbul’da açtı.

Yves Rocher yılbaşı ürünlerinde yüzde 25 indirim! İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Dünyaca ünlü Fransız kozmetik markası Yves Rocher yılbaşı için satışa sunduğu ürünlerin fiyatını yüzde 25 indirdi. İşte Yves Rocher yılbaşı ürünlerinin 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yves Rocher makyaj ürünlerinde yüzde 20 indirim! Bu fiyatlara bakmadan geçmeyin! İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Dünyaca Ünlü Fransız kozmetik markası Yves Rocher makyaj malzemelerinde kampanya yaptı ve ürünlerinin fiyatını yüzde 20 indirdi. İşte tüm detaylar...

Saçlarınızın bakımı mı geldi? Yves Rocher şimdi yüzde 25 indirimli. İşte 29 Eylül 2022 Yves Rocher fiyat listesi!

Kozmetik ve kişisel bakım markası Yves Rocher online satış kanalı yvesrocher.com.tr’de saç bakım ürünlerine sepette yüzde 25 indirim kampanyası başlattı. İşte kampanyalı ürünlerin fiyat listesi 

Bakımlı kadınların tercihi Yves Rocher’den cilt bakım ürünlerinde yüzde 20 indirim! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi

Fransız kozmetik ve güzellik markası Yves Rocher cilt bakımı ürünlerinde yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. 3 Ekim’e kadar geçerli olacak kampanya Yves Rocher’in online mağazası ve mobil uygulamasında geçerli. İşte Yves Rocher kampanyalı ürünlerin fiyat listesi

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden gelişme! 2025'e kadar sürecek! 

Makroekonomik araştırma şirketi Lamoureux - Co'nun başkanı Yves Lamoureux, son Bitcoin fiyat düzeltmesinin bitmek üzere olan bir "kış sezonunun" parçası olduğunu düşünüyor. Bir sonraki boğa koşusunun 2025 yılına kadar uzayacağını öngörüyor.

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Tunç İnsel, Zafer Ergün, Ahmet Hamza Akıncı, Ahmet Şevket Kocaoğlu, Can Berkay Sporcu, Phılıppe Yves El Fassy ve Akın Algül ortaklığında kuruldu.

Marcelo Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marcelo Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Marcel Yves Njiki Mandeng tarafından kuruldu.

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karakaş ve Burak Yves Güleryüz ortaklığıyla kuruldu.

Kadıköy Business İstanbul Ofisleri!

Kadıköy Business İstanbul Ofisleri Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ve SVR Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Toplam 6 bloktan oluşan projede ofislerin alanları 79 metrekareden başlıyor.

River Plaza dünya markalarını ağırlıyor!

Levent'te, Rabobank, Yves Rocher, C&A ve H&M gibi isimlerin merkez ofislerine ev sahipliği yapan River Plaza, sosyal donatıları ile de dikkat çekiyor. River Plaza, Büyükdere Caddesi'nde bulunuyor.

Fikirtepe Businist Office!

Ofislerin satış sürecine devam edilen Fikirtepe Businist Office, Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan ofislerin teslimlerine 2016 yılının ilk çeyreğinde başlanması planlan

Businist Office Fikirtepe ulaşım!

Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla yükselen Businist Office Fikirtepe ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şöyle: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul..

Businist Office satılık ofis!

Businist Office satılık ofis fiyatları metrekare bazında 4 bin dolardan başlayıp, 6 bin dolara kadar yükseliyor. Proje, Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığındaki SVR Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor..

Yves Rocher Haberi

Yves Rocher

Kurulduğu 1959 yılından bu yana Bitkisel Kozmetik Laboratuvar Uzmanlığı ile doğaya ve cilde saygılı ürünler geliştiren ve bitkisel güzelliği geniş kitleler ile buluşturan Yves Rocher, internet alışverişlerine özel olarak makyaj ürünlerinde sepette yüzde 20 indirim uyguluyor. Peki bu indirim hangi ürünlerde geçerli? İndirimli makyaj malzemelerinin fiyatları kaç TL? İşte tüm detaylar..

Yves Rocher'ta yüzde 20 indirimle satılan makyaj malzemeleri ve güncel fiyat listesi:

İkili Kalemtraş

Hem kalın hem ince kalemler için!

Yüzde 20 indirimli fiyatı: 63.92 Türk Lirası

Go Green Oje

Yüzde 20 indirimli fiyatı: 51.92 Türk Lirası

Tekli Far

Yüzde 20 indirimli fiyatı: 119.92 Türk Lirası

Yoğun Hacim Veren Uzatıcı Maskara

Yüzde 20 indirimli fiyatı: 183.92 Türk Lirası

Parlaklık Veren İkili Aydınlatıcı Pudra

Yüzde 20 indirimli fiyatı: 223.92 Türk Lirası

Kusursuz Ten Fondöten

Yüzde 20 indirimli fiyatı: 227.92 Türk Lirası

Detoks Etkili Işıltı...