26 / 04 / 2024

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden gelişme! 2025'e kadar sürecek! 

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden gelişme! 2025'e kadar sürecek! 

Makroekonomik araştırma şirketi Lamoureux - Co'nun başkanı Yves Lamoureux, son Bitcoin fiyat düzeltmesinin bitmek üzere olan bir "kış sezonunun" parçası olduğunu düşünüyor. Bir sonraki boğa koşusunun 2025 yılına kadar uzayacağını öngörüyor.



Makroekonomik araştırma şirketi Lamoureux - Co'nun başkanı Yves Lamoureux, son Bitcoin fiyat düzeltmesinin bitmek üzere olan bir "kış sezonunun" parçası olduğunu düşünüyor. Bir sonraki boğa koşusunun 2025 yılına kadar devam edecek. 

Bitcoin de yatırımcıları şok eden gelişme! 2025 e kadar sürecek! 

Makroekonomik araştırma şirketi Lamoureux, MarketWatch ile 26 Mayıs tarihinde yayınlanan bir röportajda, Bitcoin'in 2023 yılının sonunda 100 bin dolar değerini görmesiyle sonuçlanacak başka bir ralliye başlamak üzere olduğuna dikkat çekti. 

Peki Bitcoin yatırımı mantıklı mı? Bitcoin almak için doğru zaman mı? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön