26 / 04 / 2024

Zafer Çağlayan DemirDöküm Ödül

Zafer Çağlayan DemirDöküm Ödül

Orta Anadolu İhracatçılar Birliği (OAİB) bünyesinde, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren DemirDöküm, 2011 yılında gerçekleştirdiği ‘ısıtma sistem ve elemanları ihracatı’ ile ikinci oldu

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı!

Temeli Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı.

Kartal'da 10 katlı riskli binanın yıkımı başladı!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın hemen yanındaki çökme riski 10 katlı Yunus Apartmanı'nın yıkımına başlandı. Akşam saatlerinde başlayan yıkımın sabah tekrar başlayacağı öğrenildi.

Çorum Sağlık Müdürlüğü binası yıkılacak!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Sağlık Müdürlüğü binasının yıkımı için Bakanlık'tan onay geldiğini açıkladı. Yıkımın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

Açelya Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Açelya Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ahmet Çelebi ve İbrahim Atala ortaklığında Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Beyoğlu Piyalepaşa'da yıkım tartışması!

Milli Gazete'nin köşe yazarı olan Adnan Öksüz bugünkü yazısında Beyoğlu'ndaki yıkımı anlattı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen bölgede yıkım durdu.

Neşet Çağlayan: Osmangazi Köprüsü bölgeye değer kattı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, CNR İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayan ve 4 gün sürecek Emlak Fuarı'na katıldı.

Giresun'a Fındık Müzesi geliyor!

Giresun'da yapılacak Fındık Müzesi'nde, ürünün hasadından sofralara gelişine kadar geçirdiği evreler anlatılacak.

DemirDöküm, yeni nesil klimasını tanıttı!

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, yeni nesil salon tipi kliması A 450 F’yi tüketicilerin beğenisine sundu.

DemirDöküm yeni kliması A 450 F’yi beğeniye sundu!

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, yeni nesil salon tipi kliması A 450 F’yi tüketicilerin beğenisine sundu.

Yeni Kömürhan Köprüsü ve Tüneli İnşaatı'nda sona gelindi!

Elazığ-Malatya il sınırında bulunan doğu ile batıyı birbirine bağlayan Yeni Kömürhan Köprüsü ve Tüneli İnşaatı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Projenin 2018 yılının ilk yarısında tamamlanması planlanıyor.

DemirDöküm, 'Altın Şehir' Prag'da servislerini ağırladı!

Tüketicilerin kullanımına sunduğu ürünlerle sektörde birçok ilke imza atan DemirDöküm, yaşanan değişimler ile hizmet kalitesinin önemi hakkındaki paylaşımların yapıldığı organizasyon gerçekleştirdi.

Zafer Çağlayan DemirDöküm Ödül Haberi

Zafer Çağlayan DemirDöküm Ödül

DemirDöküm adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser, 30 Mayıs 2012 tarihinde OAİB hizmet binasında yapılan törenle Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’dan aldı. 


OAİB bünyesindeki 8 birlikteki tüm alt sektörleri de içine alacak şekilde organize edilen törende, 2011 yılında en fazla ihracat yapan, bir önceki yıla göre ihracatını değer bazında en fazla arttıran ve 2011 yılında en fazla pazara ihracat yapan firma temsilcileri ödüllendirildi.


Törene, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın yanı sıra Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, OAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Kahraman, OAİB’e bağlı ihracatçılar birlikleri başkanları, Ekonomi Müsteşarı ve birçok bürokratın katılımı oldu.


Ödülü Bakan Çağlayan’ın elinden alan DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser konuyla ilgili şunları söyledi: “DemirDöküm, kuruluşunun 58. yılında hem yurt içi üretim faaliyetleri hem de...