18 / 04 / 2024

Zafer Havalimanı projeleri

Zafer Havalimanı projeleri

Kütahya, Afyonkarahisar ve de Uşak' a ait Türkiye' nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanı' nda 14 ayda toplam 93 bin 837 kişi uçuş yaptı

Zafer Havalimanı'nda sefer sayıları artırıldı!

Zafer Havalimanı İşletme Müdürü Nedim Uzunkaya, yaptığı açıklamada, Türkiye' nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanı' nda, haftada 4 kez yapılan seferler 7' ye çıkarıldı...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Çukurova Havalimanı inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Zafer Partisi Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Çukurova Havalimanı inşaatının akıbetiyle ilgili soru önergesi verdi. 

Zafer Havalimanı satılıyor!

Kütahya, Afyon ve Uşak illerine hizmet sunması amacıyla 2012'de Yap-İşlet-devret modeliyle hizmete sunulan Zafer Havalimanı'yla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 

Zafer Bölgesel Havalimanı'nın garanti ödemeleri mecliste!

Zafer Bölgesel Havalimanı için yapılan garanti ödemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı'nın maliyeti ne kadar?

İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Çukurova Havalimanı için yıllık 12 milyon yolcu garantisi verileceğini söyleyerek, "Bu filmi Zafer Havalimanı’nda gördük" dedi. Çulhaoğlu, “Yeni havalimanının maliyeti 500 milyon Euro'dan aşağı olmayacak" diye konuştu.

Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı!

Temeli Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı.

İstanbul Havalimanı belgesel oldu: İlk kez bugün 20.00'de yayınlanacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu 'Bir Zafer Anıtı: İstanbul Havalimanı' belgeselini anlattı...

Kütahya'ya YHT projesi yapılacak mı?

Kütahya'ya yapılması planlanan hızlı tren projesi olup olmadığı ve Zafer Havalimanı'nın yolcu sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Havalimanı dünyada 'oyunu değiştiren' projeler arasında!

Dünyada son dönemde inşa edilen havalimanı projeleri arasında doğa teması öne çıkıyor. İstanbul Havalimanı mimari tasarımıyla dünyada bu akımın öncüleri arasında yer alıyor.

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında 10 işçi kule vince çıktı!

Temeli 28 Mayıs 2013 tarihinde dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında işçileri başlattığı eylem devam ediyor.

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemeler mecliste!

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemelere ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, sorularını Bakan Albayrak'a sordu..

İstanbul Havalimanı Cumhuriyet'in zafer anıtı!

Türkiye, dün iki önemli olayı birlikte yaşadı. Cumhuriyet'in 95'inci yılını ve onu taçlandıran dünya çapında bir proje olan İstanbul Havaalanı'nın açılışını. İstanbul Havalimanı Cumhuriyet'in zafer anıtı olarak ifade ediliyor. 

Zafer Havalimanı projeleri Haberi

Zafer Havalimanı projeleri

Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak'a ait Türkiye'nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanı'ndan 14 ayda 93 bin 837 yolcu seyahat etti.


Alınan bilgiye göre, açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 25 Kasım 2012 tarihinde yapılan Zafer Havalimanı'nın Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak'ın yanı sıra Eskişehir ve diğer çevre illerden yolcular geldi.


Şimdilik iç hatlardan sadece İstanbul'a uçuşların gerçekleştirildiği bilgisini veren yetkililer, şunları kaydetti:


''25 Kasım 2012'de faaliyete geçen Zafer Havalimanı'nda yaklaşık 14 ayda 93 bin 837 kişi uçuş yaptı. İç hatlarda 71 bin 918 yolcu uçuş yaparken, bunlardan 36 bin 270’i İstanbul’dan Kütahya’ya, 35 bin 648 yolcu ise Kütahya’dan İstanbul’a uçtu. Dış hatlarda da 21 bin 919 yolcu uçuş gerçekleştirdi. Bu yolculardan 10 bin 183’ü Almanya Düsseldorf’dan Kütahya'ya gelirken, 11 bin 736 kişi de Kütahya'dan...