20 / 04 / 2024

zafer meydanı şubesi halkbank nerede

zafer meydanı şubesi halkbank nerede

Türkiye Halk Bankası A.Ş., Kütahya Merkez'de şube açtı. Halk Bankası Kütahya Zafer Meydanı Şubesi, Alipaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:1 Merkez/Kütahya adresinde faaliyete başladı...

Everest Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Meydan Alsham Şubesi açıldı!

Everest Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Meydan Alsham Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dağtekin tarafından açıldı.

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişhane Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Zafer Duraker tarafından açıldı.

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Meydan Şubesi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi bugün Beşiktaş'ta 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedel ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar Meydan Şubesi bugün Kartal’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Cinci Meydanı Şubesi kuruldu!

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Cinci Meydanı Şubesi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Zafer Yıldırım Yaşanabilir Ankara projesini anlattı!

TÜGİAD Ankara Şubesi hazırlamış olduğu ‘Dört Dörtlük Ankara’ projesinin tanıtımını yapıyor. TÜGİAD Ankara Başkanı Zafer Yıldırım, Yaşanabilir Ankara projesini anlatıyor.

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi açıldı!

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi bugün Bayrampaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

zafer meydanı şubesi halkbank nerede Haberi

zafer meydanı şubesi halkbank nerede


Halk Bankası tarafından yapılan açıklama şöyle:


Bankamızca; hizmet lokali olarak tespit edilen, Alipaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:1 Merkez/Kütahya adresinde "Zafer Meydanı Şubesi/Kütahya" ismi ile 24.03.2014 tarihinden itibaren 1 şube faaliyete...